Rize Kalkandere’nin en güzel fotoğrafları yarıştı

Kültür 17.09.2019 - 09:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2874+ kez okundu.
 

Rize Kalkandere’nin en güzel fotoğrafları yarıştı

RİZE’nin Kalkandere ilçesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasında ilçenin güzelliklerini ön plana çıkarıldı.  Kalkandere’de 2’incisi düzenlenen ‘Foto Maraton’ yarışması sona erdi.   06 - 08 Eylül  arasında gerçekleşen  ‘Kalkandere'de Kültür ve Yaşam’  temalı yarışmaya 50 fotoğrafçı katıldı. Yarışmacılar 3 gün içerisinde ilçenin köy ve mahallelerinde her noktada fotoğraf çekimleri yaptı. Hafta sonunda seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda kazanan fotoğraflar belirlendi. Birinci İlhan Uzunismail,  ikinci Meral Yeşilçiçek, üçüncü Uğur Bulut olurken, mansiyon ödülleri  Faysal Kanber ile Faruk Gamlıoğlu’nun fotoğraflarına verildi. Drone çekiminde ise Sema Mermertaş’ın fotoğrafı ödüle layık görüldü. Foto Maraton yarışması sayesinde ilçenin gizli kalan güzelliklerinin deşifre edildiğini belirten Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, “İlçemizin her noktasında 3 gün boyumca fotoğraf çeken sanatçılar birbirinden güzel fotoğraflarla değerlendirmeye alındılar. Dostane sohbetlerin yapıldığı kahvehaneler, çay tarımını yapıldığı muhteşem çay bahçeleri, maneviyatın derinliğine yaşandığı ahşap ve taş camiler, şelaleler, el sanatları, kemer köprüleri ile Kalkandere ilçesi fotoğraflara taşındı.   Önümüzdeki aylarda Kalkandere’yi anlatan bu fotoğraflarla ilçemizin tanıtımını yapmak için İstanbul da düzenlenecek olan Rize günlerinde, Rize şehir merkezinde ve Kalkandere ilçemizde fotoğraf sergileri ve bir dizi kültürel etkinlikle ilçemizin tanıtımı ve turizm potansiyelini ortaya koyacağımız etkinlikler yapacağız" dedi.  

RİZE’nin Kalkandere ilçesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasında ilçenin güzelliklerini ön plana çıkarıldı.  Kalkandere’de 2’incisi düzenlenen ‘Foto Maraton’ yarışması sona erdi.

 

06 - 08 Eylül  arasında gerçekleşen  ‘Kalkandere'de Kültür ve Yaşam’  temalı yarışmaya 50 fotoğrafçı katıldı. Yarışmacılar 3 gün içerisinde ilçenin köy ve mahallelerinde her noktada fotoğraf çekimleri yaptı. Hafta sonunda seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda kazanan fotoğraflar belirlendi. Birinci İlhan Uzunismail,  ikinci Meral Yeşilçiçek, üçüncü Uğur Bulut olurken, mansiyon ödülleri  Faysal Kanber ile Faruk Gamlıoğlu’nun fotoğraflarına verildi. Drone çekiminde ise Sema Mermertaş’ın fotoğrafı ödüle layık görüldü. Foto Maraton yarışması sayesinde ilçenin gizli kalan güzelliklerinin deşifre edildiğini belirten Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, “İlçemizin her noktasında 3 gün boyumca fotoğraf çeken sanatçılar birbirinden güzel fotoğraflarla değerlendirmeye alındılar. Dostane sohbetlerin yapıldığı kahvehaneler, çay tarımını yapıldığı muhteşem çay bahçeleri, maneviyatın derinliğine yaşandığı ahşap ve taş camiler, şelaleler, el sanatları, kemer köprüleri ile Kalkandere ilçesi fotoğraflara taşındı.

 

Önümüzdeki aylarda Kalkandere’yi anlatan bu fotoğraflarla ilçemizin tanıtımını yapmak için İstanbul da düzenlenecek olan Rize günlerinde, Rize şehir merkezinde ve Kalkandere ilçemizde fotoğraf sergileri ve bir dizi kültürel etkinlikle ilçemizin tanıtımı ve turizm potansiyelini ortaya koyacağımız etkinlikler yapacağız" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi