Rize’liye net, kesin ve doğru bilgiler verip işi sonlandırın!

Rize 29.05.2019 - 18:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2108+ kez okundu.
 

Rize’liye net, kesin ve doğru bilgiler verip işi sonlandırın!

HASTANE BEYANATLARI BIKTIRDI!  Şu hastaneyi yapacaksanız yapın, yahutda yapamıyoruz diyip tartışmaları bitirin! Gına geldi!  Sayın Hayati Yazıcı’nın hastaneyle ilgili son beyanatları Rize’liye müjde gibi sunulurken, içeriğine bakınca hiçte öyle olmadığı anlaşılıyor.  Yok efendim yatırımcı arıyoruz, yok ödenek meselesi varmış, milletin sabrını taşırmayın artık! Her nedense söz konusu Rize olunca, yatırımcı aranır veya ödenek sorun olur!  Millet zaten çay meselesinden yeterince dolu, üzerine bir sıkıntı daha eklemeyin!  Sayın Cumhurbaşkanımız ile mi konuşacaksınız kime danışacaksanız danışın, Rize’liye net, kesin ve doğru bilgiler verip işi sonlandırın!  Millet bunları unutur gibi gözükse de, unutmaz! Bizden demesi…  Rize’mizin sağlıkla ilgili, hastaneye veya hastanelere ihtiyacı olup olmadığı konusunu bir iki doktor kardeşimize veya hastane yetkililerine sorarsanız size yeterli bilgiler verirler. İhtiyaç olup olmadığını öğrenmek zor değil!  Sorunların üzerlerini örtmeye gerek yok, önemli olan onları ortaya dökmek ve hal çareleri aramaktır.  Aynı şeylerin tekrar tekrar konuşulduğu, Rize’den başka bir il olduğunu düşünmüyorum!  Artık oynamaya niyeti olmayan gelinin, yerim dardır demesi misali gibi yapmayın. Oynamak istemiyorsanız, istemiyorum deyin ve milletin zihnini de bu muğlaklıktan kurtarın.  Saygılarımla…  MEHMET EMİN TOPRAK 

HASTANE BEYANATLARI BIKTIRDI! 


Şu hastaneyi yapacaksanız yapın, yahutda yapamıyoruz diyip tartışmaları bitirin! Gına geldi! 


Sayın Hayati Yazıcı’nın hastaneyle ilgili son beyanatları Rize’liye müjde gibi sunulurken, içeriğine bakınca hiçte öyle olmadığı anlaşılıyor. 


Yok efendim yatırımcı arıyoruz, yok ödenek meselesi varmış, milletin sabrını taşırmayın artık! Her nedense söz konusu Rize olunca, yatırımcı aranır veya ödenek sorun olur! 


Millet zaten çay meselesinden yeterince dolu, üzerine bir sıkıntı daha eklemeyin! 


Sayın Cumhurbaşkanımız ile mi konuşacaksınız kime danışacaksanız danışın, Rize’liye net, kesin ve doğru bilgiler verip işi sonlandırın! 


Millet bunları unutur gibi gözükse de, unutmaz! Bizden demesi… 


Rize’mizin sağlıkla ilgili, hastaneye veya hastanelere ihtiyacı olup olmadığı konusunu bir iki doktor kardeşimize veya hastane yetkililerine sorarsanız size yeterli bilgiler verirler. İhtiyaç olup olmadığını öğrenmek zor değil! 


Sorunların üzerlerini örtmeye gerek yok, önemli olan onları ortaya dökmek ve hal çareleri aramaktır. 


Aynı şeylerin tekrar tekrar konuşulduğu, Rize’den başka bir il olduğunu düşünmüyorum! 


Artık oynamaya niyeti olmayan gelinin, yerim dardır demesi misali gibi yapmayın. Oynamak istemiyorsanız, istemiyorum deyin ve milletin zihnini de bu muğlaklıktan kurtarın. 


Saygılarımla… 


MEHMET EMİN TOPRAK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi