Rize’mize hayırlı ve uğurlu olsun

Rize 24.05.2019 - 14:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1975+ kez okundu.
 

Rize’mize hayırlı ve uğurlu olsun

Uzun yıllar, Rize eski Bağ-Kur İl Müdürlüğünü binasında hizmet veren, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği, Eminettin Mahallesi 28 Ağustos Fetih Parkında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından, İçişleri Bakanlığı, Rize Valiliği, Rize Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Yeni Polis Merkezi tarihi binasında hizmet vermeye başladı.   Cumhuriyet Caddesi, Rize Valiliği yanı 28 Ağustos Fetih parkındaki tarihi Rize Evinde hizmet vermeye başlayan, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinde incelemelerde bulunan, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, “Huzurun, sevginin, kardeşliğin, çayın ve yeşil doğanın zengin şehri olan Rize’mizde, Valilik hizmet binamızın batı tarafı, Fetih Parkı içerisinde yer alan üç katlı tarihi rize evinde hizmet veremeye başlayan, yeni Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğimiz Rize’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Valiliğimiz, Devlet Hastanemiz, KYK Öğrenci Yurdumuz, Rize İl Müftülüğümüz ve birçok önemli özel hizmet kurumlarında yer aldığı bu bölgede, Rize’mizin tarihi konaklarından olan, Rize evinde Rizeli hemşerilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karadeniz Bölgesi illerinin en yeni ve en kapsamlı, Rize mimarisine uygun olarak yapımı hızla devam eden, yeni Rize Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız inşallah bu yılın sonunda hizmete girecektir. Yeni olarak yapmayı planladığımız bir diğer hizmet binamızda, Tophane ve İslampaşa Mahallerimizin ortasında yer alacak yeni bir Polis Karakolumuzda Rize’mize kazandırmanın çalışmalarını yürütüyoruz. Yine yakın tarihte hizmete açılacak olan, 6 katlı olan ve Karadeniz bölgemizin en büyük yeni polis evimiz, yakın bir tarihte Sayın Valimizin bilgileriyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin Rize’ye teşrifleriyle açılışını yapacağı bu yeni polis evimizde hizmete girmiş olacaktır. Birçok yeni hizmet binalarımızda yürütülmekte olan çalışmaları sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Bu hizmet binalarımızın bir an önce hizmete girmeleri için, İçişleri Bakanlığımız,  Rize Valiliğimiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak yürütülmekte olan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Uzun yıllar, Rize eski Bağ-Kur İl Müdürlüğünü binasında hizmet veren, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği, Eminettin Mahallesi 28 Ağustos Fetih Parkında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından, İçişleri Bakanlığı, Rize Valiliği, Rize Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Yeni Polis Merkezi tarihi binasında hizmet vermeye başladı.  


Cumhuriyet Caddesi, Rize Valiliği yanı 28 Ağustos Fetih parkındaki tarihi Rize Evinde hizmet vermeye başlayan, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinde incelemelerde bulunan, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, “Huzurun, sevginin, kardeşliğin, çayın ve yeşil doğanın zengin şehri olan Rize’mizde, Valilik hizmet binamızın batı tarafı, Fetih Parkı içerisinde yer alan üç katlı tarihi rize evinde hizmet veremeye başlayan, yeni Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğimiz Rize’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Valiliğimiz, Devlet Hastanemiz, KYK Öğrenci Yurdumuz, Rize İl Müftülüğümüz ve birçok önemli özel hizmet kurumlarında yer aldığı bu bölgede, Rize’mizin tarihi konaklarından olan, Rize evinde Rizeli hemşerilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.


Karadeniz Bölgesi illerinin en yeni ve en kapsamlı, Rize mimarisine uygun olarak yapımı hızla devam eden, yeni Rize Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız inşallah bu yılın sonunda hizmete girecektir. Yeni olarak yapmayı planladığımız bir diğer hizmet binamızda, Tophane ve İslampaşa Mahallerimizin ortasında yer alacak yeni bir Polis Karakolumuzda Rize’mize kazandırmanın çalışmalarını yürütüyoruz. Yine yakın tarihte hizmete açılacak olan, 6 katlı olan ve Karadeniz bölgemizin en büyük yeni polis evimiz, yakın bir tarihte Sayın Valimizin bilgileriyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin Rize’ye teşrifleriyle açılışını yapacağı bu yeni polis evimizde hizmete girmiş olacaktır. Birçok yeni hizmet binalarımızda yürütülmekte olan çalışmaları sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Bu hizmet binalarımızın bir an önce hizmete girmeleri için, İçişleri Bakanlığımız,  Rize Valiliğimiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak yürütülmekte olan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi