RİZE MODERN BİR HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR

Rize 27.01.2020 - 14:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2545+ kez okundu.
 

RİZE MODERN BİR HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR

NİHAYET BİTME AŞAMASINA GELDİ..  Yaklaşık yarım asırdan fazla hizmet vermiş olan; Rize’nin en eski PTT Müdürlüğü olan Merkez PTT Müdürlüğü nihayet tamamlanmak üzere.. Uzun yıllardan beri Rize Merkez Cumhuriyet Meydanı’nın hemen karşısında PTT’ye ait tüm hizmetlerini aralıksız bir şekilde veren bina; eski ve kullanım alanlarının sağlıklı olmamasından kaynaklı olarak ihalesi yapılıp, Restorasyon çalışmalarına yaklaşık 2 yıl önce başlandı. Bu süre zarfında valilik karşısında, yaya kaldırım üzerinde Mobil araç üzerinde zor şartlarda sadece para tahsili yapıyor. PTT’nin diğer tüm hizmetleri ise Baş Müdürlükte devam ediyor. Vatandaşların yıllardan beri alışık olduğu PTT Merkez Müdürlüğü’nün bir an önce hizmete açılıp; işlemlerin ve tüm hizmet bu binadan verilmesini talep ediyorlar. Önümüzdeki günlerde açılması beklenen ve vatandaşların da kendi aralarında bir anlamda adres olarak kullandığı PTT Merkez Müdürlüğünde çalışmaların son aşamaya geldiği bilgisine ulaşıldı.  

NİHAYET BİTME AŞAMASINA GELDİ.. 


Yaklaşık yarım asırdan fazla hizmet vermiş olan; Rize’nin en eski PTT Müdürlüğü olan Merkez PTT Müdürlüğü nihayet tamamlanmak üzere..


Uzun yıllardan beri Rize Merkez Cumhuriyet Meydanı’nın hemen karşısında PTT’ye ait tüm hizmetlerini aralıksız bir şekilde veren bina; eski ve kullanım alanlarının sağlıklı olmamasından kaynaklı olarak ihalesi yapılıp, Restorasyon çalışmalarına yaklaşık 2 yıl önce başlandı.


Bu süre zarfında valilik karşısında, yaya kaldırım üzerinde Mobil araç üzerinde zor şartlarda sadece para tahsili yapıyor. PTT’nin diğer tüm hizmetleri ise Baş Müdürlükte devam ediyor.


Vatandaşların yıllardan beri alışık olduğu PTT Merkez Müdürlüğü’nün bir an önce hizmete açılıp; işlemlerin ve tüm hizmet bu binadan verilmesini talep ediyorlar.


Önümüzdeki günlerde açılması beklenen ve vatandaşların da kendi aralarında bir anlamda adres olarak kullandığı PTT Merkez Müdürlüğünde çalışmaların son aşamaya geldiği bilgisine ulaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi