RİZE MODERN BİR OKULA DAHA KAVUŞTU

Eğitim 04.01.2020 - 09:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1677+ kez okundu.
 

RİZE MODERN BİR OKULA DAHA KAVUŞTU

Rize İli genelinde eğitim öğretim faaliyetlerinin fiziki şartlarını geliştirmek adına Kalkandere ilçesinde Rize İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan 16 Derslikli Kalkandere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirildi.. Bodrum, Zemin, 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşan projenin inşaat oturma alanı 954 m2, toplam inşaat alanı ise 4.871 m2’dir. Yeni yapılan okul modern imkanlara sahip iç mekanı ve dış cephe yöresel mimarisiyle ilçenin eğitimine önemli bir katkı bulunacaktır.  

Rize İli genelinde eğitim öğretim faaliyetlerinin fiziki şartlarını geliştirmek adına Kalkandere ilçesinde Rize İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan 16 Derslikli Kalkandere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirildi..


Bodrum, Zemin, 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşan projenin inşaat oturma alanı 954 m2, toplam inşaat alanı ise 4.871 m2’dir.


Yeni yapılan okul modern imkanlara sahip iç mekanı ve dış cephe yöresel mimarisiyle ilçenin eğitimine önemli bir katkı bulunacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi