RİZE MODERN BİR OKULA DAHA KAVUŞTU

Rize 14.03.2020 - 11:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2874+ kez okundu.
 

RİZE MODERN BİR OKULA DAHA KAVUŞTU

Rize İli genelinde eğitim öğretimin daha iyi fiziki imkanlarda yapılabilmesi amacıyla okul inşaatlarının yapımı  devam ediyor. Bu kapsamda ihale süreci tamamlanarak 12.07.2018 tarihinde sözleşmeye bağlanan Pazar İlçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirildi. Geçici kabulü yapılan okul artık eğitime hazır   Okul binasında 14 derslik, 1kütüphane, 2 fen laboratuvarı, 4 meslek atölyesi, 1 beden eğitimi salonu ve 100 kişilik konferans salonu bulunmaktadır.  Bodrum, Zemin, 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşan projenin inşaat oturma alanı 954 m2,toplam inşaat alanı ise 4.871 m2’dir. Modern imkanlara sahip derslikleri, atölyeleri, laboratuvarları ve sosyal alanları ile  İlçenin eğitimine önemli bir katkı sağlayacaktır.

Rize İli genelinde eğitim öğretimin daha iyi fiziki imkanlarda yapılabilmesi amacıyla okul inşaatlarının yapımı  devam ediyor.


Bu kapsamda ihale süreci tamamlanarak 12.07.2018 tarihinde sözleşmeye bağlanan Pazar İlçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirildi. Geçici kabulü yapılan okul artık eğitime hazır

 

Okul binasında 14 derslik, 1kütüphane, 2 fen laboratuvarı, 4 meslek atölyesi, 1 beden eğitimi salonu ve 100 kişilik konferans salonu bulunmaktadır.  Bodrum, Zemin, 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşan projenin inşaat oturma alanı 954 m2,toplam inşaat alanı ise 4.871 m2’dir.


Modern imkanlara sahip derslikleri, atölyeleri, laboratuvarları ve sosyal alanları ile  İlçenin eğitimine önemli bir katkı sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi