Rize Müftülüğünden Kan Bağışı Kampanyası

Sağlık 08.10.2019 - 10:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2850+ kez okundu.
 

Rize Müftülüğünden Kan Bağışı Kampanyası

Müftülükten Kan Bağışı Kampanyası  Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ilimizde gerçekleştirilen birçok etkinliğin yanında kan bağışı kampanyası da düzenlendi.  Rize Müftülüğü ve Türk Kızılay Rize Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyası, 07-11 Ekim tarihleri arasında Memişağa Parkı Kızılay Kan Alma Birimi’nde gerçekleştirilecek.  Kampanya çerçevesinde bir açıklama yapan İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı; “İslam’ın insan sağlığına önem veren bir din olduğunu belirterek, kan vermenin hem kişinin kendi sağlığına hem de diğer insanların sağlığına olumlu manada katkı sağlayacağını ifade etti.   Kan bağışının insani olduğu kadar İslami bir görev olduğunu da belirten Çakmakçı, Kızılay’a kan bağışının her zaman devam ettiğini ancak bizler Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ayrı bir program düzenleyerek “Yardımseven Olmak Kanımızda Var” sloganıyla bir kampanya başlattık.  Kampanyanın Memişağa Parkı Kızılay Kan Alma Birimi’nde 11 Ekim’e kadar devam edeceğini, ayrıca Cuma günü ise Sahil Camii önünde kan bağışı aracında bağış yapılabileceğini bildiren Çakmakçı, Rize’de yaşayan vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.  Rize’nin sosyal sorumluluk projelerine her zaman sahip çıktığını belirten Çakmakçı, halkımızın bu anlamlı kampanyaya da destek vereceğine inandığını belirterek kan verebilecek durumda olan herkesi kan bağışı yapmaya davet diyorum, dedi.    RİZE MÜFTÜLÜĞÜ 

Müftülükten Kan Bağışı Kampanyası 


Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ilimizde gerçekleştirilen birçok etkinliğin yanında kan bağışı kampanyası da düzenlendi. 


Rize Müftülüğü ve Türk Kızılay Rize Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyası, 07-11 Ekim tarihleri arasında Memişağa Parkı Kızılay Kan Alma Birimi’nde gerçekleştirilecek. 


Kampanya çerçevesinde bir açıklama yapan İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı; “İslam’ın insan sağlığına önem veren bir din olduğunu belirterek, kan vermenin hem kişinin kendi sağlığına hem de diğer insanların sağlığına olumlu manada katkı sağlayacağını ifade etti.  


Kan bağışının insani olduğu kadar İslami bir görev olduğunu da belirten Çakmakçı, Kızılay’a kan bağışının her zaman devam ettiğini ancak bizler Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ayrı bir program düzenleyerek “Yardımseven Olmak Kanımızda Var” sloganıyla bir kampanya başlattık. 


Kampanyanın Memişağa Parkı Kızılay Kan Alma Birimi’nde 11 Ekim’e kadar devam edeceğini, ayrıca Cuma günü ise Sahil Camii önünde kan bağışı aracında bağış yapılabileceğini bildiren Çakmakçı, Rize’de yaşayan vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi. 


Rize’nin sosyal sorumluluk projelerine her zaman sahip çıktığını belirten Çakmakçı, halkımızın bu anlamlı kampanyaya da destek vereceğine inandığını belirterek kan verebilecek durumda olan herkesi kan bağışı yapmaya davet diyorum, dedi. 

 

RİZE MÜFTÜLÜĞÜ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi