RİZE'NİN DUAYEN GAZETECİSİ CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI BASIN KARTI SAHİBİ

Rize 28.12.2019 - 15:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2272+ kez okundu.
 

RİZE'NİN DUAYEN GAZETECİSİ CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI BASIN KARTI SAHİBİ

Bölgemizin sayılı Gazeteci-Yazarlarından İsmet Kösoğlu 43 yıllık yazı hayatı sonunda Basın Kartına sahip oldu.       ölgemizde yaptığı haberlerle yazdığı yazılarla konuşulmayan birçok konuyu kamuoyuna mal ederek yetkililere ulaştıran Gazeteci İsmet Kösoğlu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yeniden dizayn edilen Mavi Basın Kartına sahip oldu.43 yıllık Gazeteci olduğunu söyleyen İsmet Kösoğlu’bunca yıllık gazeteciyim. Bugüne kadar fahri olarak birçok ulusal ve yerel gazetede, internet sitelerinde ve TV. Ekranlarında haberler yaptım. İlk haberim 1976 yılında o zamanki Tercüman Gazetesinde yayınlanmıştı yıldan buyana binlerce haber yazı yazmışım. El atılmayan konular konusunu gündeme taşıdım. Ovit Yolu konusunda basılı bir kitabım var. Tek gayem bölgede yeterli olmayan hizmetlerin yetkililere iletilmesi ve kamuoyuna mal edilmesidir. Kimseye hakaret etmeden aydınlatıcı yardımcı olmak konusunda haberlerim var. Gazeteci tarihin zamanın tanığıdır. Gazeteci olaylara jandarma ile Polis ile birebir vakıf olan şahit olandır. Bundan dolayı doğru tarafsız ve yol gösterici haber yapmak zorundadır.  43 yıldır haber yazarım fakat bir kamu kuruluşunda çalıştığım için o yıllarda Basın Kartı alma şartını taşımıyordum. Kamu kurumundan emekli olunca Zümrüt Rize Gazetesi kadrosunda çalışmaya başladım2015 yılında müracaatım oldu,15 Temmuz sonrasında oluşturulan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilmeye başlanılan Basın Kartı Kasım ayında toplanan Komisyonda oy çokluğu ile kabul edilerek tarafıma gönderildi’dedi.     

Bölgemizin sayılı Gazeteci-Yazarlarından İsmet Kösoğlu 43 yıllık yazı hayatı sonunda Basın Kartına sahip oldu. 

    
ölgemizde yaptığı haberlerle yazdığı yazılarla konuşulmayan birçok konuyu kamuoyuna mal ederek yetkililere ulaştıran Gazeteci İsmet Kösoğlu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yeniden dizayn edilen Mavi Basın Kartına sahip oldu.43 yıllık Gazeteci olduğunu söyleyen İsmet Kösoğlu’bunca yıllık gazeteciyim. Bugüne kadar fahri olarak birçok ulusal ve yerel gazetede, internet sitelerinde ve TV. Ekranlarında haberler yaptım. İlk haberim 1976 yılında o zamanki Tercüman Gazetesinde yayınlanmıştı yıldan buyana binlerce haber yazı yazmışım. El atılmayan konular konusunu gündeme taşıdım. Ovit Yolu konusunda basılı bir kitabım var. Tek gayem bölgede yeterli olmayan hizmetlerin yetkililere iletilmesi ve kamuoyuna mal edilmesidir. Kimseye hakaret etmeden aydınlatıcı yardımcı olmak konusunda haberlerim var. Gazeteci tarihin zamanın tanığıdır. Gazeteci olaylara jandarma ile Polis ile birebir vakıf olan şahit olandır. Bundan dolayı doğru tarafsız ve yol gösterici haber yapmak zorundadır. 


43 yıldır haber yazarım fakat bir kamu kuruluşunda çalıştığım için o yıllarda Basın Kartı alma şartını taşımıyordum. Kamu kurumundan emekli olunca Zümrüt Rize Gazetesi kadrosunda çalışmaya başladım2015 yılında müracaatım oldu,15 Temmuz sonrasında oluşturulan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilmeye başlanılan Basın Kartı Kasım ayında toplanan Komisyonda oy çokluğu ile kabul edilerek tarafıma gönderildi’dedi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi