RİZE'NİN DUAYEN GAZETECİSİ KÖSOĞLU'NUN ACI GÜNÜ

Vefat 01.02.2020 - 22:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1858+ kez okundu.
 

RİZE'NİN DUAYEN GAZETECİSİ KÖSOĞLU'NUN ACI GÜNÜ

Rizel'nin duayen gazetecisi ismet  Kösoğlu'nun acı günü Rize'nin sarı basın kartı sahibi dauyen gazetecilerinden ve sitemiz köşe yazarı İsmet KÖSOĞLU'nun kayınvalidesi Sabire İnce, bu akşam evinde  geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi yarın 2 Şubat 2020  Pazar günü Rize merkez Sahil Camii'nde ikindi namazının ardından  kılınan  cenaze namazından sonra Merkez  Kavaklı Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verildi.  Cenaze namazını Rize müftü vekili Naci Çakmakçı kıldırırken,Cenazeye Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize baro Başkanı Ümit peçe ,Türk Hava Yolları yönetim kurulu üyesi Orhan Birdal, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan,Siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri ile Çaykur'un değişik departmanında çalışan eski Başkan ve personel ile, çok sayıda vatandaş katıldı

Rizel'nin duayen gazetecisi ismet  Kösoğlu'nun acı günü


Rize'nin sarı basın kartı sahibi dauyen gazetecilerinden ve sitemiz köşe yazarı İsmet KÖSOĞLU'nun kayınvalidesi Sabire İnce, bu akşam evinde  geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında vefat etti.


Merhumenin cenazesi yarın 2 Şubat 2020  Pazar günü Rize merkez Sahil Camii'nde ikindi namazının ardından  kılınan  cenaze namazından sonra Merkez  Kavaklı Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verildi. 

Cenaze namazını Rize müftü vekili Naci Çakmakçı kıldırırken,Cenazeye Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize baro Başkanı Ümit peçe ,Türk Hava Yolları yönetim kurulu üyesi Orhan Birdal, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan,Siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri ile Çaykur'un değişik departmanında çalışan eski Başkan ve personel ile, çok sayıda vatandaş katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi