Rize'nin Duayen Okul Müdürü hayatını kaybetti.

Vefat 31.08.2019 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2677+ kez okundu.
 

Rize'nin Duayen Okul Müdürü hayatını kaybetti.

Rize Eğitim camiası yasta    Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden ve bu akşam kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde mide kanaması geçirdiği anlaşılan, Rizel'nin duayen eğitimcisi İhsan Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen  hayatını kaybetti..   64 yaşında vefat eden İhsan Çelik uzun yıllar Türkiye'nin birçok bölgesinde Eğitim camiasında öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2004-2008 yılları arasında Rize Merkez Vakıflar İlkokulu'na müdür olarak görev yaptı. Son oalrak yaklaşık 2 yıldır  Rize Halk Eğitim merkezine müdürü  olarak görev yapıyordu. Cenazesi 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü  Rize Merjkez Sahil camiinde ikindi namazından  sonra kılınacak cenaze namazının ardından Güneysu İlçesi  Dumankaya köyündeki aile kabristanlığnda toprağa verilecek .. 10 Kasım 2018 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz'ın da Kayınbıraderi olan  merhum İhsan Çelik'e Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İHSAN ÇELİK KİMDİR? 05.05.1955 yılında Rize´nin Güneysu ilçesi Dumankaya Köyünde doğdu. İlköğrenimini Yeşilköy İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Rize İ.H.lisesi´nde tamamladı. Yükseköğrenimini ise Rize Eğitim Enstitüsünde tamamladıktan sonra sırasıyla Gümüşhane-Bayburt ilçesi Alapelit İlkokulunda, Rize Merkez Dağsu İlkokulunda, Bingöl Gözeler-Harabe Köyünde, Rize-Güneysu ilkokulunda çalıştıktan sonra Rize merkez İstiklal ilkokuluna önce öğretmen olarak sonra müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2004 yılında Vakıflar İlkokulu´na okulu müdürü olarak atandı ve 2018 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra 2018 yılında Rize Halk Eğitimi Merkezi’ ne atandı ve halen bu görevi yürütmekteydi

Rize Eğitim camiası yasta 
 

Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden ve bu akşam kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde mide kanaması geçirdiği anlaşılan, Rizel'nin duayen eğitimcisi İhsan Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen  hayatını kaybetti..
 

64 yaşında vefat eden İhsan Çelik uzun yıllar Türkiye'nin birçok bölgesinde Eğitim camiasında öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2004-2008 yılları arasında Rize Merkez Vakıflar İlkokulu'na müdür olarak görev yaptı. Son oalrak yaklaşık 2 yıldır  Rize Halk Eğitim merkezine müdürü  olarak görev yapıyordu.


Cenazesi 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü  Rize Merjkez Sahil camiinde ikindi namazından  sonra kılınacak cenaze namazının ardından Güneysu İlçesi  Dumankaya köyündeki aile kabristanlığnda toprağa verilecek ..


10 Kasım 2018 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz'ın da Kayınbıraderi olan  merhum İhsan Çelik'e Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


İHSAN ÇELİK KİMDİR?


05.05.1955 yılında Rize´nin Güneysu ilçesi Dumankaya Köyünde doğdu. İlköğrenimini Yeşilköy İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Rize İ.H.lisesi´nde tamamladı. Yükseköğrenimini ise Rize Eğitim Enstitüsünde tamamladıktan sonra sırasıyla Gümüşhane-Bayburt ilçesi Alapelit İlkokulunda, Rize Merkez Dağsu İlkokulunda, Bingöl Gözeler-Harabe Köyünde, Rize-Güneysu ilkokulunda çalıştıktan sonra Rize merkez İstiklal ilkokuluna önce öğretmen olarak sonra müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2004 yılında Vakıflar İlkokulu´na okulu müdürü olarak atandı ve 2018 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra 2018 yılında Rize Halk Eğitimi Merkezi’ ne atandı ve halen bu görevi yürütmekteydi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi