Rize'nin Efsane Müdürü Rize'yi İspanya'ya taşıdı

Eğitim 09.05.2019 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2883+ kez okundu.
 

Rize'nin Efsane Müdürü Rize'yi İspanya'ya taşıdı

Erasmus + Beslenme alışkanlıkların’da yeni trend adlı proje kapsamında Türkiye'yi i temsil etmek için İspanya’nın Marbella şehrine giden Rize  MERKEZ - Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Oryantasyon ve  Dil eğitimlerini aldıktan sonra Escuela de Hosteleria Costa del Manuel Navarro Mollor Local eğitim kurumunda İspanya Mutfağına özgü yemek çeşitlerini öğrenme fırsatı buldular.    Öğrencilerimizle birlikte İspanyada bulunan Okul Müdürü Muhammet KAN Eğitim faaliyetlerinin çok güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyerek Rize’den ispanyaya götürmüş oldukları yöresel hediyeleri ziyaret ettikleri kurumlara vererek bölgenin tanıtımı için önemli katkıda bulunduklarını söyledi.

Erasmus + Beslenme alışkanlıkların’da yeni trend adlı proje kapsamında Türkiye'yi i temsil etmek için İspanya’nın Marbella şehrine giden Rize  MERKEZ - Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Oryantasyon ve  Dil eğitimlerini aldıktan sonra Escuela de Hosteleria Costa del Manuel Navarro Mollor Local eğitim kurumunda İspanya Mutfağına özgü yemek çeşitlerini öğrenme fırsatı buldular. 
 

Öğrencilerimizle birlikte İspanyada bulunan Okul Müdürü Muhammet KAN Eğitim faaliyetlerinin çok güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyerek Rize’den ispanyaya götürmüş oldukları yöresel hediyeleri ziyaret ettikleri kurumlara vererek bölgenin tanıtımı için önemli katkıda bulunduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi