Rize'nin eğitimci Başkanı eğitimcilerin sorununa el attı.

Kültür 29.05.2019 - 16:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2766+ kez okundu.
 

Rize'nin eğitimci Başkanı eğitimcilerin sorununa el attı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Halk Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Mefruşat ve El Sanatları sergi açılışında, yapılan el emeği ürünler için belediye olarak satış alanları oluşturacaklarını söyledi. Rize Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasında açılışı yapılan sergiyi, Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin birlikte gezerek kursiyerlerden bilgiler aldılar. Ailelerinin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği alanda, Özel Eğitim çocuklarımızın yapmış olduğu birbirinden güzel ürünler sergiyi gezenlerin beğenisini topladı. Sergi açılışının ardından bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, “Serginin açılışını yaptık, ardından gezdik ve gördük ki birbirinden güzel ve özel ürünler burada sergilenmiş. Bu ürünleri yapmak ortaya koymakla bitmiyor. Birde bunları satışının yapılabileceği alanların oluşturulması gerekiyor. Rize Belediyesi olarak bu manada şehrimizde var olan ve hayata geçireceğimiz yeni sosyal tesislerimiz içerisinde bunların satışının yapılabileceği alanlar oluşturacağız. Özellikle turistlerimizin uğrak yerleri olan alanlarda satış noktalarını oluşturursak, bu emekler boşa gitmemiş olacaktır. Sosyal Tesislerimiz ile ilgili şuan bir çalışma içerisindeyiz ve bu konuyu en kısa sürede değerlendirmeye alacağız” dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Halk Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Mefruşat ve El Sanatları sergi açılışında, yapılan el emeği ürünler için belediye olarak satış alanları oluşturacaklarını söyledi.


Rize Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasında açılışı yapılan sergiyi, Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin birlikte gezerek kursiyerlerden bilgiler aldılar.


Ailelerinin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği alanda, Özel Eğitim çocuklarımızın yapmış olduğu birbirinden güzel ürünler sergiyi gezenlerin beğenisini topladı.


Sergi açılışının ardından bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, “Serginin açılışını yaptık, ardından gezdik ve gördük ki birbirinden güzel ve özel ürünler burada sergilenmiş. Bu ürünleri yapmak ortaya koymakla bitmiyor. Birde bunları satışının yapılabileceği alanların oluşturulması gerekiyor. Rize Belediyesi olarak bu manada şehrimizde var olan ve hayata geçireceğimiz yeni sosyal tesislerimiz içerisinde bunların satışının yapılabileceği alanlar oluşturacağız. Özellikle turistlerimizin uğrak yerleri olan alanlarda satış noktalarını oluşturursak, bu emekler boşa gitmemiş olacaktır. Sosyal Tesislerimiz ile ilgili şuan bir çalışma içerisindeyiz ve bu konuyu en kısa sürede değerlendirmeye alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi