RİZE'NİN GURURU OLDULAR. PAZARSPOR 2.LİGDE

Spor 27.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2097+ kez okundu.
 

RİZE'NİN GURURU OLDULAR. PAZARSPOR 2.LİGDE

TFF 3. Lig 3. Grup play-off final maçında Pazarspor, Somaspor'u Mehmet Aytemiz (2) ve Can Vural'ın penaltıdan attığı golle 3-2 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükselen son takım oldu. TFF 3. Lig 3. Grup play-off final maçında Somaspor ile Pazarspor, Antalya Calista Sports Center'da karşı karşıya geldi. A Spor ekranlarından canlı yayınlanan mücadelede Pazarspor, rakibini 3-2 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükseldi.. Rize ekibine galibiyeti getiren goller 19. ve 45+1. dakikalarda Mehmet Aytemiz ve 43. dakikada Can Vural'dan (p) geldi. Manisa temsilcisinin gollerini ise 73. dakikada Nurettin Çağlar ve 90+3. dakikada Mehmet Uysal (p) kaydetti. Pazarspor bu sonuçla Serik Belediyespor, Kocaelispor, Karacabey Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor, Turgutluspor'un ardından 2. Lig'e yükselen son takım oldu.

TFF 3. Lig 3. Grup play-off final maçında Pazarspor, Somaspor'u Mehmet Aytemiz (2) ve Can Vural'ın penaltıdan attığı golle 3-2 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükselen son takım oldu.


TFF 3. Lig 3. Grup play-off final maçında Somaspor ile Pazarspor, Antalya Calista Sports Center'da karşı karşıya geldi. A Spor ekranlarından canlı yayınlanan mücadelede Pazarspor, rakibini 3-2 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükseldi..


Rize ekibine galibiyeti getiren goller 19. ve 45+1. dakikalarda Mehmet Aytemiz ve 43. dakikada Can Vural'dan (p) geldi. Manisa temsilcisinin gollerini ise 73. dakikada Nurettin Çağlar ve 90+3. dakikada Mehmet Uysal (p) kaydetti.


Pazarspor bu sonuçla Serik Belediyespor, Kocaelispor, Karacabey Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor, Turgutluspor'un ardından 2. Lig'e yükselen son takım oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi