RİZE'NİN İKİ DUAYEN GAZETECİSİ ANKARA'DA

Rize 01.12.2019 - 11:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2729+ kez okundu.
 

RİZE'NİN İKİ DUAYEN GAZETECİSİ ANKARA'DA

Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve TGF Denetleme Kurulu Üyesi Faik Bakoğlu ile TGF Onur Kurulu Üyesi İsmet KösoğluTGF Toplantısı ve 5 ARALIK 2019 da yapılacak TÜRK-İŞ Olağan Genel kuruluna katılmak için 4-6 Aralık 2019 tarihleri için Ankara’ya gidiyor.      5 ARALIK 2019 Perşembe günü Ankara-Akyurt Büyük Otelde yapılacak olan 23.TÜRK-İŞ Genel Kurulu açılışına Türk-İş tarafından davet edilen Rizeli gazeteci arkadaşlarımız Faik Bakoğlu ve İsmet Kösoğlu 4 Aralık Çarşamba günü Ankara’ya gidecek. Türk-İş Genel kuruluna katıldıktan sonra Türkiye Gazeteciler Federasyonu etkinliklerinde katkıda bulunacak arkadaşlarımız 6 Aralıkta Rize’ye dönecek.   Ömer YILMAZ

Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve TGF Denetleme Kurulu Üyesi Faik Bakoğlu ile TGF Onur Kurulu Üyesi İsmet KösoğluTGF Toplantısı ve 5 ARALIK 2019 da yapılacak TÜRK-İŞ Olağan Genel kuruluna katılmak için 4-6 Aralık 2019 tarihleri için Ankara’ya gidiyor.

    
5 ARALIK 2019 Perşembe günü Ankara-Akyurt Büyük Otelde yapılacak olan 23.TÜRK-İŞ Genel Kurulu açılışına Türk-İş tarafından davet edilen Rizeli gazeteci arkadaşlarımız Faik Bakoğlu ve İsmet Kösoğlu 4 Aralık Çarşamba günü Ankara’ya gidecek. Türk-İş Genel kuruluna katıldıktan sonra Türkiye Gazeteciler Federasyonu etkinliklerinde katkıda bulunacak arkadaşlarımız 6 Aralıkta Rize’ye dönecek.

 

Ömer YILMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi