Rize'nin Kanayan Yarası. Vatandaş yetklilere seslenerek yardım istiyor

Rize 19.09.2019 - 23:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2370+ kez okundu.
 

Rize'nin Kanayan Yarası. Vatandaş yetklilere seslenerek yardım istiyor

Rize güney çevre yolu kapsamında evleri yıkılan Merkez Çamlıbel mahallesindeki vatandaşlar mağdur olduğunu söylüyor..   Kendilerine ödenen kamulaştırma bedellerinin yeni bir ev alamaya yetmediğini ifade eden vatandaşlar uzayan mahkeme sürecine de isyan ediyor   90 ile 120 bin lira arasında değişen rakamlarla evlerinin kamulaştırıldığını söyleyen vatandaşlar  yetkililere Rize'de ki ev fiyatlarının 400 bin TL. den başladığını hatırlatarak  verilen parayla yeni bir ev aşmalarının mümkün olmadığını ve evsiz bırakıldıklarını söylediler..

Rize güney çevre yolu kapsamında evleri yıkılan Merkez Çamlıbel mahallesindeki vatandaşlar mağdur olduğunu söylüyor..
 

Kendilerine ödenen kamulaştırma bedellerinin yeni bir ev alamaya yetmediğini ifade eden vatandaşlar uzayan mahkeme sürecine de isyan ediyor

 

90 ile 120 bin lira arasında değişen rakamlarla evlerinin kamulaştırıldığını söyleyen vatandaşlar  yetkililere Rize'de ki ev fiyatlarının 400 bin TL. den başladığını hatırlatarak  verilen parayla yeni bir ev aşmalarının mümkün olmadığını ve evsiz bırakıldıklarını söylediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi