RİZE'NİN MARKA ESNAFI DA DURGUNLUKTAN ŞİKAYETÇİ.

Rize 15.07.2020 - 22:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1600+ kez okundu.
 

RİZE'NİN MARKA ESNAFI DA DURGUNLUKTAN ŞİKAYETÇİ.

MOBİLYA SATIŞ ESNAFI DA DURGUNLUKTAN ŞİKAYETÇİ. Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok iş yeri kapatıldı. Ancak, açık bulunan diğer bir çok esnafın da iş hacmi olumsuz şekilde etkilendi. Koronavirüs öncesi işlerinin çok iyi olmasa da kısmen iyi olduğu ve idare ettiklerini; ancak Virüsün ortaya çıkıp dünya ve ülkemizi etkisi altına aldığı günden itibaren, 3 ay işler tamamen durma noktasına gelip, esnaf adeta kepenk kapattı. Yaklaşık 55 yıldır babadan kalan  mobilyacı'lık ticaretini yapmakta olduğunu söyleyen Rize'nin marka isimlerinden MERAL mobilyanının sahibi Mehmet Meral; "Bizim gibi gerek mobilya sektörü, gerekse diğer ticaret kollarında ortaya çıkan bu virüs dolayısıyla 3 ay gibi uzun bir süre iş yerlerimizi sadece açık tuttuk.İşlerimiz tamamen durma noktasına geldi. Ancak; çay üreticilerimizin kendi illerine gelmesiyle birlikte işlerimizde kısmen bir hareket başladı. Diğer taraftan; devlet banka kredi faizlerini düşürünce vatandaşımız ev alma ve bireysel kredi almaya yöneldi. Bundan dolayı piyasada bir canlanma meydana geldi. Dolayısıyla ev alma ve bireysel kredi alanlar gerek mobilya gerekse diğer ihtiyaçlarını gidermeye başladılar. Bundan dolayı son 20 günden bu yana işlerimiz az da olsa iyi diyebilirim. Bizler de bu şekilde ayakta kalmaya gayret gösteriyoruz".. dedi..

MOBİLYA SATIŞ ESNAFI DA DURGUNLUKTAN ŞİKAYETÇİ.


Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok iş yeri kapatıldı. Ancak, açık bulunan diğer bir çok esnafın da iş hacmi olumsuz şekilde etkilendi.


Koronavirüs öncesi işlerinin çok iyi olmasa da kısmen iyi olduğu ve idare ettiklerini; ancak Virüsün ortaya çıkıp dünya ve ülkemizi etkisi altına aldığı günden itibaren, 3 ay işler tamamen durma noktasına gelip, esnaf adeta kepenk kapattı.


Yaklaşık 55 yıldır babadan kalan  mobilyacı'lık ticaretini yapmakta olduğunu söyleyen Rize'nin marka isimlerinden MERAL mobilyanının sahibi Mehmet Meral; "Bizim gibi gerek mobilya sektörü, gerekse diğer ticaret kollarında ortaya çıkan bu virüs dolayısıyla 3 ay gibi uzun bir süre iş yerlerimizi sadece açık tuttuk.İşlerimiz tamamen durma noktasına geldi.


Ancak; çay üreticilerimizin kendi illerine gelmesiyle birlikte işlerimizde kısmen bir hareket başladı.


Diğer taraftan; devlet banka kredi faizlerini düşürünce vatandaşımız ev alma ve bireysel kredi almaya yöneldi. Bundan dolayı piyasada bir canlanma meydana geldi. Dolayısıyla ev alma ve bireysel kredi alanlar gerek mobilya gerekse diğer ihtiyaçlarını gidermeye başladılar. Bundan dolayı son 20 günden bu yana işlerimiz az da olsa iyi diyebilirim. Bizler de bu şekilde ayakta kalmaya gayret gösteriyoruz".. dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi