RİZE'NİN MARKA KURULUŞU YENİDEN HİZMETİNİZDE

Rize 31.05.2020 - 13:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2853+ kez okundu.
 

RİZE'NİN MARKA KURULUŞU YENİDEN HİZMETİNİZDE

NEVAPARK MİSAFİRLERİYLE BULUŞUYOR! 2009 yılından bu yana yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanları, giyim mağazaları gibi bir çok alanda hizmet veren Nevapark, dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalık nedeniyle 19/03/2020 tarihinde tüm bölümlerini geçici olarak kapatmak zorunda kalmıştı. İlk olarak 18/05/2020 tarihinde Boyner Sports mağazasını faaliyete geçiren, Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi açıklanan yeni genelgeler sonrası 1 Haziran Pazartesi saat 10:00'da yeme-içme bölümünüde faaliyete geçiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Nevapark İşletme Müdürü Yasin Güloğlu; Dünya genelinde etkisini gösteren salgın hastalık nedeniyle 19.03.2020 tarihinde zorunlu olarak işletmemizin faaliyetlerini durdurmuştuk. Salgın hastalık sürecinin ikinci aşamasına geçilmesiyle birlikte iki aylık aranın ardından Boyner Sports mağazamızı hizmetinize açtık. 28.05.2020 tarihinde açıklanan yeni genelgelerle birlikte kahvaltı, pide, pizza, ızgara çeşitleri, fastfood gibi bir çok yeme-içme hizmeti verdiğimiz bölümü 1 Haziran Pazartesi 10:00'da misafirlerimizin hizmetine açıyoruz.  Faaliyete geçen bölümlerimizde sağlıklı ve hijyenik ortamda misafirlerimize gönül rahatlığıyla hizmet verebilmek için, "Temassız mağazacılık" anlayışıyla düzenlediğimiz Boyner Sports mağazası ile birlikte yeme-içme alanında, masalar ve koltuklar arası mesafe kuralı, tüm yüzeylerin dezenfekte ve ilaçlama işlemi, servis malzemelerinin dezenfekte edilmesi, kasa noktası mesafe önlemleri, temassız lavabo giriş ve çıkış düzenlemesi gibi birçok önlem ve hizmetleri sağlamış durumdayız.  Çalışanlarımızın tamamı siperlik, maske ve eldiven kullanarak konuklarımıza hizmet verecektir.  İlk süreçte yeme-içme bölümü 10:00-21:00 arası, Boyner Sports mağazası 12:00-20:00 arası hizmet verecektir. 2,5 aylık aranın ardından sıcak buluşmamıza özel konuklarımıza ilk çay ikramımız olacaktır. En kısa zamanda eski günlerimize dönmeyi ümit eder sağlıklı günler dileriz...

NEVAPARK MİSAFİRLERİYLE BULUŞUYOR!


2009 yılından bu yana yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanları, giyim mağazaları gibi bir çok alanda hizmet veren Nevapark, dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalık nedeniyle 19/03/2020 tarihinde tüm bölümlerini geçici olarak kapatmak zorunda kalmıştı.

İlk olarak 18/05/2020 tarihinde Boyner Sports mağazasını faaliyete geçiren, Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi açıklanan yeni genelgeler sonrası 1 Haziran Pazartesi saat 10:00'da yeme-içme bölümünüde faaliyete geçiriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nevapark İşletme Müdürü Yasin Güloğlu; Dünya genelinde etkisini gösteren salgın hastalık nedeniyle 19.03.2020 tarihinde zorunlu olarak işletmemizin faaliyetlerini durdurmuştuk.

Salgın hastalık sürecinin ikinci aşamasına geçilmesiyle birlikte iki aylık aranın ardından Boyner Sports mağazamızı hizmetinize açtık.


28.05.2020 tarihinde açıklanan yeni genelgelerle birlikte kahvaltı, pide, pizza, ızgara çeşitleri, fastfood gibi bir çok yeme-içme hizmeti verdiğimiz bölümü 1 Haziran Pazartesi 10:00'da misafirlerimizin hizmetine açıyoruz. 


Faaliyete geçen bölümlerimizde sağlıklı ve hijyenik ortamda misafirlerimize gönül rahatlığıyla hizmet verebilmek için, "Temassız mağazacılık" anlayışıyla düzenlediğimiz Boyner Sports mağazası ile birlikte yeme-içme alanında, masalar ve koltuklar arası mesafe kuralı, tüm yüzeylerin dezenfekte ve ilaçlama işlemi, servis malzemelerinin dezenfekte edilmesi, kasa noktası mesafe önlemleri, temassız lavabo giriş ve çıkış düzenlemesi gibi birçok önlem ve hizmetleri sağlamış durumdayız. 


Çalışanlarımızın tamamı siperlik, maske ve eldiven kullanarak konuklarımıza hizmet verecektir. 


İlk süreçte yeme-içme bölümü 10:00-21:00 arası, Boyner Sports mağazası 12:00-20:00 arası hizmet verecektir.


2,5 aylık aranın ardından sıcak buluşmamıza özel konuklarımıza ilk çay ikramımız olacaktır. En kısa zamanda eski günlerimize dönmeyi ümit eder sağlıklı günler dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi