RİZE'NİN MASTER TAKIMI GURUBUNUN LİDERİ OLDU

Spor 19.01.2020 - 15:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1966+ kez okundu.
 

RİZE'NİN MASTER TAKIMI GURUBUNUN LİDERİ OLDU

İYİDERE ASPET MASTER TAKIMI GURUBUNUN LİDERİ OLDU Elit Masterler Futbol Ligi, 2019-2020 Sezonu Doğu Karadeniz Bölgesi B Gurubunun lideri İyidere Aspet Master takımı oldu. İyidere Aspet Master takımı karşılaştığı 5 maçın dört karşılaşmasını galip,  sadece bir maçında mağlup olarak ligi lider olarak tamamlayan takım oldu.   Başkanlığını, Mustafa Zorer, Takım Antrenörlüğünü Reşit Kalkavan ve takım kaptanlığını Çaykur Rizespor’un eski kaptanlarından Ümit Ozan Kazmaz’ın yürüttüğü, İyidere Aspet Masterler takımının yeni kurulmasına rağmen, Rize ilini ve İyidere İlçesini Antalya’da gerçekleşecek olan finallerde en iyi bir şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini ve sonuçta, Rize’ye inşallah şampiyon olarak dönmek için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade ettiler. İyidere Aspet Master takımı Antrenörü Reşit KALKAVAN, “Çok sorulan iki soruya değerli basınımız aracılığıyla açıklık getirmek istiyorum. Yeni nesil genç sporcular Aspet isminin ne demek olduğunu soruyor. Aspet İyidere İlçesinin ilk ismidir. İkincisi ise, Master sporunun ne demek olduğunu soruyorlar. Master kelimesi Türkçe ‘de isim olarak "usta, kalıp, efendi, kaptan, öğretmen, sahip, hoca, master derecesi, ağa, akıl hocası, üstat" , sıfat olarak "ana, asıl, esas, baş" , fiil olaraksa "öğrenmek, hakim olmak, yenmek" anlamlarına gelmektedir. İyidere’nin kıymetli şahsiyetleri bizlere maddi ve manevi destek olmaktadırlar. İyidere Belediye Başkanımız ve diğerlerine şükranlarımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

İYİDERE ASPET MASTER TAKIMI GURUBUNUN LİDERİ OLDU


Elit Masterler Futbol Ligi, 2019-2020 Sezonu Doğu Karadeniz Bölgesi B Gurubunun lideri İyidere Aspet Master takımı oldu. İyidere Aspet Master takımı karşılaştığı 5 maçın dört karşılaşmasını galip,  sadece bir maçında mağlup olarak ligi lider olarak tamamlayan takım oldu.

 

Başkanlığını, Mustafa Zorer, Takım Antrenörlüğünü Reşit Kalkavan ve takım kaptanlığını Çaykur Rizespor’un eski kaptanlarından Ümit Ozan Kazmaz’ın yürüttüğü, İyidere Aspet Masterler takımının yeni kurulmasına rağmen, Rize ilini ve İyidere İlçesini Antalya’da gerçekleşecek olan finallerde en iyi bir şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini ve sonuçta, Rize’ye inşallah şampiyon olarak dönmek için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade ettiler.


İyidere Aspet Master takımı Antrenörü Reşit KALKAVAN, “Çok sorulan iki soruya değerli basınımız aracılığıyla açıklık getirmek istiyorum. Yeni nesil genç sporcular Aspet isminin ne demek olduğunu soruyor. Aspet İyidere İlçesinin ilk ismidir. İkincisi ise, Master sporunun ne demek olduğunu soruyorlar. Master kelimesi Türkçe ‘de isim olarak "usta, kalıp, efendi, kaptan, öğretmen, sahip, hoca, master derecesi, ağa, akıl hocası, üstat" , sıfat olarak "ana, asıl, esas, baş" , fiil olaraksa "öğrenmek, hakim olmak, yenmek" anlamlarına gelmektedir. İyidere’nin kıymetli şahsiyetleri bizlere maddi ve manevi destek olmaktadırlar. İyidere Belediye Başkanımız ve diğerlerine şükranlarımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi