RİZE'NİN SEVİLEN EĞİTİMCLİSİ DUALARLA UĞURLANDI

Vefat 12.12.2019 - 13:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2281+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN EĞİTİMCLİSİ DUALARLA UĞURLANDI

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İyidere ve Güneysu eski Halk Eğitim merkezi müdürü Hüseyin Albayrak bugün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.   Rize  Eğitim camiasına uzun yılllar hizmet eden eğitimci Hüseyin ALBAYRAK  bu gün öğle namazının ardından  Rize Merkez Muradiye Beldesi Köprübaşı Camiinde kılınan  cenaze namazından sonra aile mazrlığında toprağa verildi.   Cenaze törenine Rize Eğitim camiası çalışanları başta olmak üzere Belediye Başkanları, kurum amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri,Muhtarlar,  esnaflar ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İyidere ve Güneysu eski Halk Eğitim merkezi müdürü Hüseyin Albayrak bugün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Rize  Eğitim camiasına uzun yılllar hizmet eden eğitimci Hüseyin ALBAYRAK  bu gün öğle namazının ardından  Rize Merkez Muradiye Beldesi Köprübaşı Camiinde kılınan  cenaze namazından sonra aile mazrlığında toprağa verildi.
 

Cenaze törenine Rize Eğitim camiası çalışanları başta olmak üzere Belediye Başkanları, kurum amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri,Muhtarlar,  esnaflar ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi