RİZE'NİN ŞİRİN İLÇESİNDE YÖRESEL MİMARİYE UYGUN KAPLAMA

06.02.2020 - 12:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2303+ kez okundu.
 

RİZE'NİN ŞİRİN İLÇESİNDE YÖRESEL MİMARİYE UYGUN KAPLAMA

Rize Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyerek ‘bu sezon ilçedeki binaları yöresel mimariye uygun kaplama çalışması yapacağız’ dedi.      Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım görevinin ikinci döneminde ilçeye ve halka yönelik çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kısıtlı imkânlarla ilçeye hizmet ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Kenan Yıldırım çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘imkânlarımız yettiğince halkımızla el ele çalışmalar devam ediyor. İlçe merkezinde caddelerde daha güzel ve sağlıklı aydınlatma için ilk etapta sokaklarda elektrik direklerini yeniledik, görsel olarak güzel bir çalışma oldu. Enerji tasarrufu yapmak için tasarruflu Led lambalar taktık. Yalnız gençler değil herkesin spor yapabileceği Kapalı Spor Salonumuzun ihalesi yapıldı inşallah yakında çalışmaya başlanacak. Mahalle yollarımızda standardın yükselmesi için betonlama çalışmaları yapıyoruz. Birçok mahallede epeyce beton yol yaptık.       Şu anda projeyi hazırlıyoruz. Bu sezonda ilçedeki binalarda yöresel mimariye uygun kaplama çalışması yapacağız. DOKA desteğiyle bina sahiplerininde bir nebze katkılarıyla projemiz tamamlandığında ihaleye çıkarak kaplamayı başlatacağız. Yöresel mimariye uygun kaplama yaptığımızda görseliyle güzel bir Kalkandere ilçesi göreceksiniz’ dedi.

Rize Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyerek ‘bu sezon ilçedeki binaları yöresel mimariye uygun kaplama çalışması yapacağız’ dedi.

    
Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım görevinin ikinci döneminde ilçeye ve halka yönelik çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kısıtlı imkânlarla ilçeye hizmet ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Kenan Yıldırım çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘imkânlarımız yettiğince halkımızla el ele çalışmalar devam ediyor. İlçe merkezinde caddelerde daha güzel ve sağlıklı aydınlatma için ilk etapta sokaklarda elektrik direklerini yeniledik, görsel olarak güzel bir çalışma oldu. Enerji tasarrufu yapmak için tasarruflu Led lambalar taktık. Yalnız gençler değil herkesin spor yapabileceği Kapalı Spor Salonumuzun ihalesi yapıldı inşallah yakında çalışmaya başlanacak. Mahalle yollarımızda standardın yükselmesi için betonlama çalışmaları yapıyoruz. Birçok mahallede epeyce beton yol yaptık.

     
Şu anda projeyi hazırlıyoruz. Bu sezonda ilçedeki binalarda yöresel mimariye uygun kaplama çalışması yapacağız. DOKA desteğiyle bina sahiplerininde bir nebze katkılarıyla projemiz tamamlandığında ihaleye çıkarak kaplamayı başlatacağız. Yöresel mimariye uygun kaplama yaptığımızda görseliyle güzel bir Kalkandere ilçesi göreceksiniz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi