RİZE'NİN SORUNLARINA DAHA FAZLA EĞİNİLMESİ SÖZÜNÜ ALDI

Siyaset 03.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2928+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SORUNLARINA DAHA FAZLA EĞİNİLMESİ SÖZÜNÜ ALDI

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri’yi makamında ziyaret etti. Bir dizi ziyaretler için Ankara’da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri’yi makamında ziyaret etti. Rize Organize Sanayii Bölgesi’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Alkan Yeniçeri’ye çözüm önerilerini sundu. Alkan, Rize’de yalnızca çay sanayiisi olduğunu hatırlatarak sanayii kollarının çeşitlendirmesini gerektiğini ifade etti. Rize Organize Sanayii Bölgesi’nin yatırım kapsamının arttırılması gerektiğini belirten Alkan, Yeniçeri’den Rize’nin sorunlarına daha çok eğilinmesi sözünü aldı.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri’yi makamında ziyaret etti.


Bir dizi ziyaretler için Ankara’da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri’yi makamında ziyaret etti.


Rize Organize Sanayii Bölgesi’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Alkan Yeniçeri’ye çözüm önerilerini sundu. Alkan, Rize’de yalnızca çay sanayiisi olduğunu hatırlatarak sanayii kollarının çeşitlendirmesini gerektiğini ifade etti. Rize Organize Sanayii Bölgesi’nin yatırım kapsamının arttırılması gerektiğini belirten Alkan, Yeniçeri’den Rize’nin sorunlarına daha çok eğilinmesi sözünü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi