RİZE'NİN ÜNLÜ YAYLASI RENGARENK

Rize 02.07.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3434+ kez okundu.
 

RİZE'NİN ÜNLÜ YAYLASI RENGARENK

RİZE'nin İkizdere ilçesinin 2 bin 200 rakımlı Petran Yaylası'nda rengarenk çiçekler açarken, manzarayı görenler, bölgeye hayran kalıyor.    İkizdere'ye 28 kilometre uzaklıktaki Petran Yaylası, doğası, zengin bitki türleri ve temiz havasıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. Kışın düzenlenen 'Kayak Şenlikleri' ile de bilinen yaylada, yazın rengarenk çiçekler açıyor. 100- 150 yıllık ahşap yapıların yer aldığı yayla, bölgede son yıllarda en çok ziyaret edilen yer oldu. Yaylaya ulaşan ve yürüyüş yapan doğa tutkunları, çiçeklerle kaplı bölgeye hayran kaldıklarını söyledi. 

RİZE'nin İkizdere ilçesinin 2 bin 200 rakımlı Petran Yaylası'nda rengarenk çiçekler açarken, manzarayı görenler, bölgeye hayran kalıyor. 

 

İkizdere'ye 28 kilometre uzaklıktaki Petran Yaylası, doğası, zengin bitki türleri ve temiz havasıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. Kışın düzenlenen 'Kayak Şenlikleri' ile de bilinen yaylada, yazın rengarenk çiçekler açıyor. 100- 150 yıllık ahşap yapıların yer aldığı yayla, bölgede son yıllarda en çok ziyaret edilen yer oldu. Yaylaya ulaşan ve yürüyüş yapan doğa tutkunları, çiçeklerle kaplı bölgeye hayran kaldıklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi