Rize’nin Vizyon Projeleri Tanıtıldı

Kültür 20.10.2019 - 10:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2024+ kez okundu.
 

Rize’nin Vizyon Projeleri Tanıtıldı

Rize’nin Vizyon Projeleri Tanıtıldı  İstanbul’da düzenlenen 11. Rize Tanıtım Günleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Rize’nin Vizyon Projeleri’ konulu panelde Rize Valisi Çeber, Milletvekili Muhammed Avcı ve Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından son yıllarda Rize’de gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgiler verildi.   Vali Çeber, burada yaptığı açıklamalarda 2019 yılı içerisinde Rize de yapılan kamu yatırımlarının eski para birimiyle 2 Katrilyon olduğunu belirterek; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katkısı ve himayesinde böylesine büyük yatırımların Rize’de hayata geçirilebilmesinin temelinde, Rize’de siyasetçisinden bürokratına tüm dinamiklerin büyük bir sinerji içerisinde uyumlu çalışmasıyla mümkün olmuştur. Biz idareciler için bir proje için kazmanın vurulmuş olması demek o projenin bittiği anlamına gelir ve biz yeni projelere odaklanırız. Çok şükür Rize’nin vizyonunu değiştirecek Rize-Artvin Havalimanı, Ayder ve Rize kent merkezi kentsel dönüşüm projeleri, İyidere lojistik üstü ve Rize Çay Çarşısı gibi bir çok projede kazmalar vuruldu veya bütün süreçler tamamlanarak vurulma aşamasına gelindi. Biz Rize’nin bütün dinamikleri olarak bu sinerji ile Rize’mizi en iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.   Vali Çeber, ayrıca gün içerisinde beraberinde eşi Neslihan Ayan Çemer ve Belediye Başkanı Metin ile birlikte Rize Tanıtım Günlerine katılan ve stant açarak Rize’nin sahip olduğu değerleri sergileyen resmi - özel kuruluşların ile STK’ların stantlarını tek tek ziyaret ederek, stant görevlilerine Rize’nin tanıtımında üstlendikleri rolden dolayı teşekkür ettiler.       

Rize’nin Vizyon Projeleri Tanıtıldı 


İstanbul’da düzenlenen 11. Rize Tanıtım Günleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Rize’nin Vizyon Projeleri’ konulu panelde Rize Valisi Çeber, Milletvekili Muhammed Avcı ve Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından son yıllarda Rize’de gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgiler verildi.  


Vali Çeber, burada yaptığı açıklamalarda 2019 yılı içerisinde Rize de yapılan kamu yatırımlarının eski para birimiyle 2 Katrilyon olduğunu belirterek; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katkısı ve himayesinde böylesine büyük yatırımların Rize’de hayata geçirilebilmesinin temelinde, Rize’de siyasetçisinden bürokratına tüm dinamiklerin büyük bir sinerji içerisinde uyumlu çalışmasıyla mümkün olmuştur. Biz idareciler için bir proje için kazmanın vurulmuş olması demek o projenin bittiği anlamına gelir ve biz yeni projelere odaklanırız. Çok şükür Rize’nin vizyonunu değiştirecek Rize-Artvin Havalimanı, Ayder ve Rize kent merkezi kentsel dönüşüm projeleri, İyidere lojistik üstü ve Rize Çay Çarşısı gibi bir çok projede kazmalar vuruldu veya bütün süreçler tamamlanarak vurulma aşamasına gelindi. Biz Rize’nin bütün dinamikleri olarak bu sinerji ile Rize’mizi en iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  


Vali Çeber, ayrıca gün içerisinde beraberinde eşi Neslihan Ayan Çemer ve Belediye Başkanı Metin ile birlikte Rize Tanıtım Günlerine katılan ve stant açarak Rize’nin sahip olduğu değerleri sergileyen resmi - özel kuruluşların ile STK’ların stantlarını tek tek ziyaret ederek, stant görevlilerine Rize’nin tanıtımında üstlendikleri rolden dolayı teşekkür ettiler.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi