Rize Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde 3 Farklı Toplantı Gerçekleştirildi

Rize 02.07.2019 - 17:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1426+ kez okundu.
 

Rize Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde 3 Farklı Toplantı Gerçekleştirildi

Rize Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde 3 Farklı Toplantı Gerçekleştirildi   Kalkandere Organize Sanayi Müdürlüğünde, Vali Kemal Çeber’in Başkanlığında üç farklı toplantı gerçekleştirildi.  Kalkandere Organize Sanayi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Vali Çeber’in Başkanlığında, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan işadamları, Civar Belediye Başkanları ve Organize Sanayi Yönetim Kurulu ile üç farklı toplantı gerçekleştirildi.  İş adamları ile gerçekleştirilen toplantıda, yapımı devam edem ve aktif olarak faaliyet gösteren  fabrikalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Fabrikalar hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından yapılan ve yapılabilecek olan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.  Düzenlen toplantıya iş adamlarının yani sıra Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günel’de katıldı.  İş adamları ile gerçekleştirilen toplantının ardından, yine Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Kalkandere Belediye Başkanı, İkizdere Belediye Başkanı, Kendirli Belediye Başkanının katılımı ile bölgede bir itfaiye birliğinin kurulması konusu görüşüldü.  Vali Kemal Çeber Başkanlığındaki son toplantı; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile gerçekleştirildi. Toplantıda Organize Sanayi Bölgesinde ki  genel durum, yapılan ve yapımı devam eden fabrikalar, parsellerin verimli şekilde değerlendirilmesi konuları görüşüldü.  Toplantılar sonrasında görüşmelerin gayet verimli geçtiğini dile getiren Vali Çeber, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti

Rize Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde 3 Farklı Toplantı Gerçekleştirildi  


Kalkandere Organize Sanayi Müdürlüğünde, Vali Kemal Çeber’in Başkanlığında üç farklı toplantı gerçekleştirildi. 


Kalkandere Organize Sanayi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Vali Çeber’in Başkanlığında, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan işadamları, Civar Belediye Başkanları ve Organize Sanayi Yönetim Kurulu ile üç farklı toplantı gerçekleştirildi. 


İş adamları ile gerçekleştirilen toplantıda, yapımı devam edem ve aktif olarak faaliyet gösteren  fabrikalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Fabrikalar hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından yapılan ve yapılabilecek olan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.  Düzenlen toplantıya iş adamlarının yani sıra Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günel’de katıldı. 


İş adamları ile gerçekleştirilen toplantının ardından, yine Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Kalkandere Belediye Başkanı, İkizdere Belediye Başkanı, Kendirli Belediye Başkanının katılımı ile bölgede bir itfaiye birliğinin kurulması konusu görüşüldü. 


Vali Kemal Çeber Başkanlığındaki son toplantı; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile gerçekleştirildi. Toplantıda Organize Sanayi Bölgesinde ki  genel durum, yapılan ve yapımı devam eden fabrikalar, parsellerin verimli şekilde değerlendirilmesi konuları görüşüldü. 


Toplantılar sonrasında görüşmelerin gayet verimli geçtiğini dile getiren Vali Çeber, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi