RİZE OTLARDAN TEMİZLENİYOR

Rize 08.06.2020 - 16:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2352+ kez okundu.
 

RİZE OTLARDAN TEMİZLENİYOR

Rize  Merkz Menders Bulvarında Otlar temizleniyor. Karadeniz Sahil yolu Rize Şehir geçiişinde  her yıl olduğu gibi bu yılda  otlar temizleniyor. Özellikle yağmurlu havalarda   ic yol üzerinde  munibus bekleyen yolcuların tepkilerine sebep olan otların Karayolları ekiplerince  vtandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı Rize şehir merkezinin estetik bakımdan güzel bir görünüme kavuşması çin Karayolları ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Rize  Merkz Menders Bulvarında Otlar temizleniyor.


Karadeniz Sahil yolu Rize Şehir geçiişinde  her yıl olduğu gibi bu yılda  otlar temizleniyor.


Özellikle yağmurlu havalarda   ic yol üzerinde  munibus bekleyen yolcuların tepkilerine sebep olan otların Karayolları ekiplerince  vtandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı


Rize şehir merkezinin estetik bakımdan güzel bir görünüme kavuşması çin Karayolları ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi