RİZE PLATFORMU BİR MEMLEKET MESELESİ

Rize 23.12.2019 - 09:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1820+ kez okundu.
 

RİZE PLATFORMU BİR MEMLEKET MESELESİ

 Rize Platformu; “Bir Memleket Hikayesi”   Rize Platformu; kendine has özellikleri olan, kimlik sahibi bir şehrin gurbette temsilcisidir. “Rize’nin içinden gelen veya içinden Rize gelen” , milli duygularına bağlı, yardımsever, vefakar, sırtınızı yaslayabileceğiniz Kaçkar Dağları kadar vakur, yüreği güzel, elleri mümbit insanların yer aldığı Rize Platformu, Aralık ayı organizasyonunu hemşerimiz, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sn. Ömer ARISOY’un ev sahipliğinde Belgradkapı Sosyal Tesislerinde düzenledi.   Hemşerimiz Ömer Arısoy’un açılış konuşmasını yaptığı kahvaltıda, birlik ve beraberlik mesajları verilerek bu tür buluşmaların daha da artırılıp gurbette yaşayan hemşerilerin birbirleri ile olan dayanışmalarının önemine değinildi. Rize Platformu yöneticisi emekli bürokrat Kenan Alan ise Platform olarak İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde hemşerilerinin her türlü ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yaptıklarını ve Rize hakkında alanında uzman üyelerimizle çeşitli projeler ürettiklerini belirtti.   “Siz misafir değilsiniz, ev sahibisiniz” diyerek Rizeli ve Rize’ye gönül vermiş herkesi kucaklayan bir anlayışla her ay düzenli olarak toplanan Rize Platformu’nun organizasyonlarına çeşitli meslek gruplarından kişiler katılarak tanışma ve kaynaşma ortamı oluşturuluyor. Rize ve Rizeliler için çeşitli projelerin masaya yatırıldığı organizasyonlarda aynı zamanda Rizeli öğrencilere burs vererek destek olunuyor.    

 Rize Platformu; “Bir Memleket Hikayesi”

 

Rize Platformu; kendine has özellikleri olan, kimlik sahibi bir şehrin gurbette temsilcisidir. “Rize’nin içinden gelen veya içinden Rize gelen” , milli duygularına bağlı, yardımsever, vefakar, sırtınızı yaslayabileceğiniz Kaçkar Dağları kadar vakur, yüreği güzel, elleri mümbit insanların yer aldığı Rize Platformu, Aralık ayı organizasyonunu hemşerimiz, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sn. Ömer ARISOY’un ev sahipliğinde Belgradkapı Sosyal Tesislerinde düzenledi.

 

Hemşerimiz Ömer Arısoy’un açılış konuşmasını yaptığı kahvaltıda, birlik ve beraberlik mesajları verilerek bu tür buluşmaların daha da artırılıp gurbette yaşayan hemşerilerin birbirleri ile olan dayanışmalarının önemine değinildi. Rize Platformu yöneticisi emekli bürokrat Kenan Alan ise Platform olarak İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde hemşerilerinin her türlü ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yaptıklarını ve Rize hakkında alanında uzman üyelerimizle çeşitli projeler ürettiklerini belirtti.

 

“Siz misafir değilsiniz, ev sahibisiniz” diyerek Rizeli ve Rize’ye gönül vermiş herkesi kucaklayan bir anlayışla her ay düzenli olarak toplanan Rize Platformu’nun organizasyonlarına çeşitli meslek gruplarından kişiler katılarak tanışma ve kaynaşma ortamı oluşturuluyor. Rize ve Rizeliler için çeşitli projelerin masaya yatırıldığı organizasyonlarda aynı zamanda Rizeli öğrencilere burs vererek destek olunuyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi