RİZE POLİSİNDEN KAÇAMADI. TUTUKLANDI

Rize 02.12.2019 - 10:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2097+ kez okundu.
 

RİZE POLİSİNDEN KAÇAMADI. TUTUKLANDI

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince İlçe dahilinde yapılan kontroller kapsamında; 30.11.2019 günü M.K. isimli şahsın işlettiği markette kaçak içki ve sigara satışının yapıldığı ihbarı üzerine yapılan kontrollerde M.B. – M.P. – D.G. ve T.K. isimli Gürcistan uyruklu dört bayan şahsın 10 adet 2,5 litrelik şişe Lager Beer Classic marka bira, 4 şişe 100cc Yeni Rakı ile 4 şişe Nemirovskaya marka votka ile 168 paket TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir.                 Konu ile ilgili olarak M.K. – M.B. – M.P. – D.G ve T.K. isimli şahıs hakkında 30.11.2019 günü Adli/İdari Tahkikata başlanmıştır. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 30/11/2019 günü Rize ili İkizdere ilçesinde bir şahıstan 3 kilo 850 gram SKUNK maddesi ele geçirilmiştir.               Bahse konu şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçu şüphelisi olarak aynı gün mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.  

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince İlçe dahilinde yapılan kontroller kapsamında;


30.11.2019 günü M.K. isimli şahsın işlettiği markette kaçak içki ve sigara satışının yapıldığı ihbarı üzerine yapılan kontrollerde M.B. – M.P. – D.G. ve T.K. isimli Gürcistan uyruklu dört bayan şahsın 10 adet 2,5 litrelik şişe Lager Beer Classic marka bira, 4 şişe 100cc Yeni Rakı ile 4 şişe Nemirovskaya marka votka ile 168 paket TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir.                

Konu ile ilgili olarak M.K. – M.B. – M.P. – D.G ve T.K. isimli şahıs hakkında 30.11.2019 günü Adli/İdari Tahkikata başlanmıştır.


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;


30/11/2019 günü Rize ili İkizdere ilçesinde bir şahıstan 3 kilo 850 gram SKUNK maddesi ele geçirilmiştir.

             
Bahse konu şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçu şüphelisi olarak aynı gün mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi