Rize Şehit Müdürünü Unutmadı.

Rize 11.04.2019 - 12:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2709+ kez okundu.
 

Rize Şehit Müdürünü Unutmadı.

Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Şiir, kompozisyon ve  Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu  Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.kuruluş yıldönümü etkinlikleri ve Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenler belli oldu.    Bu yıl ilk kez düzenlenen ve polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü anısına Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi anısına düzenlenen şiir kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman Rize Emniyet Müdürlüğünde  takdim etti.    Şiir dalında 1. Olan Ardeşen Alparslan Ortaokulu'ndan Elif Bersu Muratoğlu, kompozisyon dalında 1. Olan Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Melike Türk, Resim dalında Doğuş Çay ilkokul öğrencisi İrem Nur Ekşi birinci oldular.    Şiir dalında Hüseyin yardımcı Ortaokulu'ndan Kardelen Avcı 2. Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Ortaokulu'ndan  İsmail Eren Ak 3. oldu.    Kompozisyon dalında ikinciliği Güneysu Şehit Kemal mutlu fen Lisesi'nden Tuğba Nur küçük olurken, Rize TOBB fen Lisesi'nden Berra Özkan  üçüncü oldu.  Resim dalında Hüseyin yardımcı İlkokulu'ndan Ezgi Nil Dilber ikinci, Doğuş Çay ilkokulu'ndan Ayşe Beren Ketenci  3. olarak dereceye girdi.  Program sonunda Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek kendilerine başarılar diledi. 

Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Şiir, kompozisyon ve  Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu 


Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.kuruluş yıldönümü etkinlikleri ve Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenler belli oldu. 

 

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü anısına Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi anısına düzenlenen şiir kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman Rize Emniyet Müdürlüğünde  takdim etti. 

 

Şiir dalında 1. Olan Ardeşen Alparslan Ortaokulu'ndan Elif Bersu Muratoğlu, kompozisyon dalında 1. Olan Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Melike Türk, Resim dalında Doğuş Çay ilkokul öğrencisi İrem Nur Ekşi birinci oldular. 

 

Şiir dalında Hüseyin yardımcı Ortaokulu'ndan Kardelen Avcı 2. Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Ortaokulu'ndan  İsmail Eren Ak 3. oldu. 
 

Kompozisyon dalında ikinciliği Güneysu Şehit Kemal mutlu fen Lisesi'nden Tuğba Nur küçük olurken, Rize TOBB fen Lisesi'nden Berra Özkan  üçüncü oldu. 


Resim dalında Hüseyin yardımcı İlkokulu'ndan Ezgi Nil Dilber ikinci, Doğuş Çay ilkokulu'ndan Ayşe Beren Ketenci  3. olarak dereceye girdi. 


Program sonunda Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek kendilerine başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi