RİZE TURİZMİ İÇİN GÜZEL HABER

Kültür 28.10.2019 - 19:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2820+ kez okundu.
 

RİZE TURİZMİ İÇİN GÜZEL HABER

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 31 Ekim Perşembe günü İkizdere’ye gelerek Petran ve Meles Vadisinde turizm yatırımları konusunda incelemede bulunacak.        İkizdere de geleneksel kış sporu olan Petranboard’un merkezi Meşeköy’de kış spor alanı ve Çifteköprü-Meles köyünde turizm yatırımı yapılabilirliği arazi konusunda beraberine Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve görevliler tarafından ilçeye gelecek. Meşeköy-Petranda köylüler tarafından kış mevsiminde uzun zamandır ulaşım amacıyla kullanılan Üzme Tahtası diye isimlendirilen Petranboard köyde 12 senedir kış sporu olarak yoğun bir katılımla yapılıyor.  İkizdere Çifte köprü köyünde 2000 yılında İl Özel İdaresi tarafından turistik tesis yapılması amacıyla kamulaştırılan 40 dönümlük araziyi inceleyecek olan Bakan Ersoy’un olumlu kararlar alması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanının Petran ve Meles köylerindeki incelemesine yoğun bir teknik ekibinde katılarak olumlu raporlar hazırlayacakları öğrenildi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 31 Ekim Perşembe günü İkizdere’ye gelerek Petran ve Meles Vadisinde turizm yatırımları konusunda incelemede bulunacak. 

     
İkizdere de geleneksel kış sporu olan Petranboard’un merkezi Meşeköy’de kış spor alanı ve Çifteköprü-Meles köyünde turizm yatırımı yapılabilirliği arazi konusunda beraberine Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve görevliler tarafından ilçeye gelecek. Meşeköy-Petranda köylüler tarafından kış mevsiminde uzun zamandır ulaşım amacıyla kullanılan Üzme Tahtası diye isimlendirilen Petranboard köyde 12 senedir kış sporu olarak yoğun bir katılımla yapılıyor. 


İkizdere Çifte köprü köyünde 2000 yılında İl Özel İdaresi tarafından turistik tesis yapılması amacıyla kamulaştırılan 40 dönümlük araziyi inceleyecek olan Bakan Ersoy’un olumlu kararlar alması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanının Petran ve Meles köylerindeki incelemesine yoğun bir teknik ekibinde katılarak olumlu raporlar hazırlayacakları öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi