RİZE VALİSİ CANLI YAYINDA AK PARTİ İL BAŞKANININDAN BAKIN NE TALEP ETTİ.

Rize 26.05.2020 - 12:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2045+ kez okundu.
 

RİZE VALİSİ CANLI YAYINDA AK PARTİ İL BAŞKANININDAN BAKIN NE TALEP ETTİ.

Rize Valisi  AK PARTİ Rize  İl Başkanı'ndan hediye olarak umre ziyareti istedi! Rize Valisi Kemal Çeber, Çay tv'de Hasan Yavuz BAKIR'ın sunduğu programa konuk olarak katılan AK Parti  Rize İl Başkanı İshak Alim’a bir mesaj göndererek, hediye olarak kendisini umreye göndermesini istedi. AK Parti  Rize İl Başkanı İshak Alim, bölgenin yerel televizyonu Çay TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programın kapanacağı esnada programın sunucusu Hasan YAVUZ BAKIR'a bir  mesaj gönderen Rize İl Valisi Kemel Çeber'den ilginç bir istek geldi. Vali Çebei: Sayın başkanımızdan hediye istiyorum, mesela umre seyahati.  Programın sunucu Bakır  gelen mesajı, "Sayın valimizin bir mesajını okuyarak kapatmak istiyorum. Diyor ki: 'Sayın başkanımızdan artık pandemi bittikten sonra bir hediye bekliyorum. Mesela Umre seyahati olabilir. Rizeliler de şahit olsun. Özellikle bu ortamda konuşmak istedim' diyor. Bunu da iletmiş olalım" şeklinde aktardı. AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM cevaben ;   "Tamam olabilir, çok güzel. Sayın valimizin de... Buradan hatırlatayım. Bütün Rize'deki siyasi il başkanlarımızla bizi ağırlayacağının sözü vardı. Onu hatırlatalım" şeklinde yanıt verdi.

Rize Valisi  AK PARTİ Rize  İl Başkanı'ndan hediye olarak umre ziyareti istedi!


Rize Valisi Kemal Çeber, Çay tv'de Hasan Yavuz BAKIR'ın sunduğu programa konuk olarak katılan AK Parti  Rize İl Başkanı İshak Alim’a bir mesaj göndererek, hediye olarak kendisini umreye göndermesini istedi.


AK Parti  Rize İl Başkanı İshak Alim, bölgenin yerel televizyonu Çay TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programın kapanacağı esnada programın sunucusu Hasan YAVUZ BAKIR'a bir  mesaj gönderen Rize İl Valisi Kemel Çeber'den ilginç bir istek geldi. Vali Çebei: Sayın başkanımızdan hediye istiyorum, mesela umre seyahati.  Programın sunucu Bakır  gelen mesajı, "Sayın valimizin bir mesajını okuyarak kapatmak istiyorum. Diyor ki: 'Sayın başkanımızdan artık pandemi bittikten sonra bir hediye bekliyorum. Mesela Umre seyahati olabilir. Rizeliler de şahit olsun. Özellikle bu ortamda konuşmak istedim' diyor. Bunu da iletmiş olalım" şeklinde aktardı. AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM cevaben ;   "Tamam olabilir, çok güzel. Sayın valimizin de... Buradan hatırlatayım. Bütün Rize'deki siyasi il başkanlarımızla bizi ağırlayacağının sözü vardı. Onu hatırlatalım" şeklinde yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi