RİZE VE BÖLGE İÇİN KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN YATIRIMLARA KENETLENDİ

Rize 06.08.2020 - 21:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2748+ kez okundu.
 

RİZE VE BÖLGE İÇİN KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN YATIRIMLARA KENETLENDİ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti hedefi ile 2020 yılı yatırım programı doğrultusunda Ardeşen İlçesi’nde yeraltı elektrik şebekesi tesis çalışmalarına başladı…   Ardeşen Belediye Başkanlığı koordinesinde yürütülen Muhammet Şeremet Caddesi’nin elektrik altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgedeki havai elektrik şebekesi kaldırılarak yeraltı kablo montajları ve aydınlatmalar ile modern bir şebekeye imza atılması planlanıyor.   Ardeşen Bölgesi’nde planlanan çalışmalarla yeni yerleşim yerlerinin enerji ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Merkez Mahallesi’ne bin kVA trafo tesis edilecek olup Ardeşen Belediyesi tarafından yeni açılan düz mahalle bağlantı yolu üzerinde aydınlatma şebekesi ve trafo arkası bölgesinde de yeraltı şebekesi çalışmaları devam etmektedir.   Yatırım projeleri kapsamında elektrik altyapısından kaynaklanan arızaların önüne geçilerek uzun vadedeki ihtiyaçları karşılayacak çevreye duyarlı, modern bir elektrik altyapısı oluşturulması hedefleniyor.     Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti hedefi ile 2020 yılı yatırım programı doğrultusunda Ardeşen İlçesi’nde yeraltı elektrik şebekesi tesis çalışmalarına başladı…

 

Ardeşen Belediye Başkanlığı koordinesinde yürütülen Muhammet Şeremet Caddesi’nin elektrik altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgedeki havai elektrik şebekesi kaldırılarak yeraltı kablo montajları ve aydınlatmalar ile modern bir şebekeye imza atılması planlanıyor.

 

Ardeşen Bölgesi’nde planlanan çalışmalarla yeni yerleşim yerlerinin enerji ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Merkez Mahallesi’ne bin kVA trafo tesis edilecek olup Ardeşen Belediyesi tarafından yeni açılan düz mahalle bağlantı yolu üzerinde aydınlatma şebekesi ve trafo arkası bölgesinde de yeraltı şebekesi çalışmaları devam etmektedir.

 

Yatırım projeleri kapsamında elektrik altyapısından kaynaklanan arızaların önüne geçilerek uzun vadedeki ihtiyaçları karşılayacak çevreye duyarlı, modern bir elektrik altyapısı oluşturulması hedefleniyor.  

 

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi