RİZE VE RİZELİYE YAKIŞAN İSİM

Spor 16.03.2020 - 17:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1975+ kez okundu.
 

RİZE VE RİZELİYE YAKIŞAN İSİM

RİZE’DE YENİ YAPILAN TESİSLERE “ŞENOL BİROL FUTBOL KOMPLEKSİ” ADI VERİLMELİDİR Futbol denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen isimlerden biridir. Beşiktaş tarihinde bir sezonda en çok gol atan futbolcu unvanı halen onun elindedir. Fenerbahçe- Beşiktaş Tribünleri yıllarca Şenol Birol Gol sloganıyla inlemiştir. Rizespor’un ilk Teknik Direktörüdür. Onun döneminde doğan erkek çocuklara onun adı verilirdi. Bu efsane Rize vefasını göstermeli. Rizespor Stadı'na adını vermedik bari burada bir vefa gösterelim. Rize şehir merkezinde yeni yapılan futbol kompleksine “ŞENOL BİROL FUTBOL KOMPLEKSİ” adı verilmedir.      

RİZE’DE YENİ YAPILAN TESİSLERE “ŞENOL BİROL FUTBOL KOMPLEKSİ” ADI VERİLMELİDİR


Futbol denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen isimlerden biridir. Beşiktaş tarihinde bir sezonda en çok gol atan futbolcu unvanı halen onun elindedir.


Fenerbahçe- Beşiktaş Tribünleri yıllarca Şenol Birol Gol sloganıyla inlemiştir. Rizespor’un ilk Teknik Direktörüdür. Onun döneminde doğan erkek çocuklara onun adı verilirdi. Bu efsane Rize vefasını göstermeli. Rizespor Stadı'na adını vermedik bari burada bir vefa gösterelim. Rize şehir merkezinde yeni yapılan futbol kompleksine “ŞENOL BİROL FUTBOL KOMPLEKSİ” adı verilmedir.  

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi