Rize'ye 40 Yıldan fazla Hizmet etmişti.

Vefat 06.05.2019 - 17:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2765+ kez okundu.
 

Rize'ye 40 Yıldan fazla Hizmet etmişti.

Rize'nin sevilen Doktoru hayatını kaybetti. Uzun Yıllar Rize SSK hastanesnde Dahliye UZmanı olarak görev yapan ve daha sonra Rize Devlet Hastanesinde görevine devam eden emekli olduktan sınra Özel bir Tıp Merkezinde mesleğini sürdüren Rizelilerin sevgi beslediği doktorların başında gelen Artvinli uzman doktor Erdal DADAŞOĞLU teedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren Dadaşoğlu yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutuluyordu. Cenaze namazı 07 Mayıs 2019 Salı günü ikindi namazının ardından Rize Merkez Sahil camiinde kılınacak olan ve 40 yılı aşkındır Rizelilere hizmet eden 73 yaşındaki merhum hocamıza Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rize'nin sevilen Doktoru hayatını kaybetti.


Uzun Yıllar Rize SSK hastanesnde Dahliye UZmanı olarak görev yapan ve daha sonra Rize Devlet Hastanesinde görevine devam eden emekli olduktan sınra Özel bir Tıp Merkezinde mesleğini sürdüren Rizelilerin sevgi beslediği doktorların başında gelen Artvinli uzman doktor Erdal DADAŞOĞLU teedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.


Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren Dadaşoğlu yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutuluyordu.


Cenaze namazı 07 Mayıs 2019 Salı günü ikindi namazının ardından Rize Merkez Sahil camiinde kılınacak olan ve 40 yılı aşkındır Rizelilere hizmet eden 73 yaşındaki merhum hocamıza Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi