Rize'ye gelen İspanyol, Yunan ve Bulgar öğrencileri ağırladı

Eğitim 07.11.2019 - 13:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2695+ kez okundu.
 

Rize'ye gelen İspanyol, Yunan ve Bulgar öğrencileri ağırladı

ÇAYELİ KAYMAKAMI MEHMET ÖZTÜRK MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, " Erasmus+ KA229 programı  INNOVATION AND MOBILE LEARNING projesi  kapsamında İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen proje ortaklarını ağırladı. Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde 2020 yılına kadar devam edecek olan "" Erasmus+ KA229 programı  INNOVATION AND MOBILE LEARNING  projesi kapsamında İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen misafir öğrenci, öğretmenler ve projeyi Çayeli adına yürütmekte olan Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi Bilgisayar öğretmeni Gökhan ÇELİK İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK “ü ziyaret etti. Proje hakkında kısaca bilgi alan Kaymakam Mehmet ÖZTÜRK, takım çalışması, işbirliği, iletişim ve girişimcilik becerilerinin geliştirilmesine yönelik güzel bir çalışma olduğunu ifade etti. İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere başarılarının devamı dileğinde bulunup ayrı ayrı tebrik etti.  

ÇAYELİ KAYMAKAMI MEHMET ÖZTÜRK MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI


Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, " Erasmus+ KA229 programı  INNOVATION AND MOBILE LEARNING projesi  kapsamında İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen proje ortaklarını ağırladı.


Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde 2020 yılına kadar devam edecek olan "" Erasmus+ KA229 programı  INNOVATION AND MOBILE LEARNING  projesi kapsamında İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen misafir öğrenci, öğretmenler ve projeyi Çayeli adına yürütmekte olan Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi Bilgisayar öğretmeni Gökhan ÇELİK İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK “ü ziyaret etti.


Proje hakkında kısaca bilgi alan Kaymakam Mehmet ÖZTÜRK, takım çalışması, işbirliği, iletişim ve girişimcilik becerilerinin geliştirilmesine yönelik güzel bir çalışma olduğunu ifade etti. İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere başarılarının devamı dileğinde bulunup ayrı ayrı tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi