Rize'ye Yeni Vali. İşte İlk talimatı

23.04.2019 - 12:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3128+ kez okundu.
 

Rize'ye Yeni Vali. İşte İlk talimatı

Vali Çeber, Makamını Vakıflar İlkokulu Öğrencisi Hanzade Aslan’a Bıraktı Rize Valisi Kemal Çeber, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak Vakıflar İlkokulu 2/F sınıfı öğrencisi Hanzade Aslan’a teslim etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Vakıflar İlkokulu 2/F öğrencileri Hanzade Aslan ve Yiğit Yağız Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Vali Çeber, makamını temsili olarak Hanzade Aslan’a bıraktı. Temsili Vali Aslan, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının idarecilerini arayarak çeşitli konularda isteklerde bulundu.   Temsili Vali Aslan, ilk olarak İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ı telefonla arayarak; okul giriş ve çıkış saatlerinde yoğunlaşan trafik esnasında sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmaları konusunda bilinçlendirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler hazırlanmasını ve bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda azami gayretin gösterilmesini istedi.   Ardından Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i arayan Temsili Vali Aslan, öğrencilerin sağlığı açısından okul bahçelerinin sert beton zemin yerine daha yumuşak malzemelerle kaplanması ve yine okul bahçelerine daha çok bank konulması konusunda ricacı oldu ve Vali Kemal Çeber’e de Rize’ye sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.   Rize Valisi Kemal Çeber’de; Hanzade Aslan’ın valilik makamını en iyi şekilde temsil ettiğin, Hanzade gibi gelecek planları olan bir öğrenciye makamını teslim etmekten büyük keyif aldığını söyledi. Vali Çeber daha sonra Hanzade ve Yiğit Yağız’ı da makam otosuna alarak, Rize Yenişehir Spor Salonunda düzlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini takip etmek üzere Valilik Makamından birlikte ayrıldılar.  

Vali Çeber, Makamını Vakıflar İlkokulu Öğrencisi Hanzade Aslan’a Bıraktı


Rize Valisi Kemal Çeber, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak Vakıflar İlkokulu 2/F sınıfı öğrencisi Hanzade Aslan’a teslim etti.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Vakıflar İlkokulu 2/F öğrencileri Hanzade Aslan ve Yiğit Yağız Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Vali Çeber, makamını temsili olarak Hanzade Aslan’a bıraktı.


Temsili Vali Aslan, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının idarecilerini arayarak çeşitli konularda isteklerde bulundu.  


Temsili Vali Aslan, ilk olarak İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ı telefonla arayarak; okul giriş ve çıkış saatlerinde yoğunlaşan trafik esnasında sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmaları konusunda bilinçlendirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler hazırlanmasını ve bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda azami gayretin gösterilmesini istedi.  


Ardından Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i arayan Temsili Vali Aslan, öğrencilerin sağlığı açısından okul bahçelerinin sert beton zemin yerine daha yumuşak malzemelerle kaplanması ve yine okul bahçelerine daha çok bank konulması konusunda ricacı oldu ve Vali Kemal Çeber’e de Rize’ye sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  


Rize Valisi Kemal Çeber’de; Hanzade Aslan’ın valilik makamını en iyi şekilde temsil ettiğin, Hanzade gibi gelecek planları olan bir öğrenciye makamını teslim etmekten büyük keyif aldığını söyledi.


Vali Çeber daha sonra Hanzade ve Yiğit Yağız’ı da makam otosuna alarak, Rize Yenişehir Spor Salonunda düzlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini takip etmek üzere Valilik Makamından birlikte ayrıldılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi