Rize ziyareti öncesi Cumhurbaşkanına seslendi.

21.08.2019 - 09:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1559+ kez okundu.
 

Rize ziyareti öncesi Cumhurbaşkanına seslendi.

CUMHURBAŞKANIM RİZE’Yİ GÖRÜNÜZ  Sn. Cumhurbaşkanım bir kez daha baba ocağı Rize’de olacaksınız.  Sebebi ziyaretinizin ayrıntılarını bilmiyorum ama bazı açılışlar ve 31 Mart yerel seçim sonrası teşekkür gezisi programınızda var.  Cumhurbaşkanım öncelikle zati alinize seçmenin, vatandaşın derdini ulaştırmak için ulaşamadığını söylemek isterim. Etrafınızda etten çevrili müthiş bir duvar var.  Sizler Rize’de, keşke aksayan her durumu görebilseniz. Şehir içinde sizleri vatandaşla buluşturmuyorlar efendim.  Ekonomik durumda esnaf ve vatandaş felç durumda. Hemen her gün kepenk kapayan esnaf var. Bankalara mahkûm vatandaşlar geçim sıkıntısında.  Rize’de seçimlerde vaat edilen yatırımlar unutuldu Sn. Cumhurbaşkanım.  Büyük ümitlerle partiniz adayları tarafından ortaya atılan İYİDERE LOJİSTİK Projesi unutuldu.     Sağlık bakımından elzem olan ve Milletvekili seçimi öncesinde temeli atılacak denilen dolgu alanındaki HASTANE yok olmuş, söz verenler temeli şimdiye kadar atılması gereken HASTANEYİ unuttu.  Atanmış Ulaştırma Bakanı geçen hafta Rize’de yapımı devam eden Havalimanı ve Salarha ile Güneyce Tünelinde bayram gezisinde bulundu. Atanmış Ulaştırma Bakanı Karayolları Genel Müdürü iken başlattığı 3 kilometre uzunluğundaki SALARHA Tünelini niye bitirmiyor, hesabını sormanızı isteriz Sn. Cumhurbaşkanım.  Sizin çok önem verdiğiniz OVİT Tüneline çıkan İkizdere’den sonraki duble yol çalışması için hiçbir çalışma YOK. İkizdere-Ovit arasında PROJE tamam ise çalışma niye yok, Sn. Cumhurbaşkanım atadığınız Bakandan hesabını sormanızı bekleriz.  RİZE-ERZUIRUM-GAP karayolunun en önemli kısmı KIRIK TÜNELİNDE 1 yıldan fazla işler stop etmiş.7200 metre uzunluğundaki tünel olmazsa bizzat hizmete açtığınız OVİT TÜNELİ’nin hiçbir anlamı yok. Seçmene hiçbir sorumluluğu olmayan atanmış Ulaştırma Bakanından bunun hesabını isterseniz memnun oluruz Sn. Cumhurbaşkanım.  Her şehire millet bahçesi projesi için Rize’de bir açıklama yapan atanmış Bakanlardan birisi Rize’nin sembolü olmuş -benimde yıllar önce mezunu olduğum SANAT OKULUNUN-Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi-arazisine göz koyması çok yanlıştır. Sn. Bakan’ın göz koyduğu okulun alanı Millet Bahçesi olmayacak kadar küçük bir alandır. Dahası bu okul Rize’de sembol olmuş en eski okullardan birisidir yok olmasını istemeyiz.  Anıt bir MİLLET BAHÇESİ yapılmak istenirse İstanbul-Maltepe dolgu alanı gibi bir alan deniz doldurularak kazanılmalıdır.  Atanmış Ulaştırma Bakanı Trabzon’a kadar projesi yapıldığı söylentisi olan DEMİRYOLU Projesini Rize ve Sarp-Samsun güzergâhı olarak niye düşünmüyor. Burada emrinize ihtiyaç var.  ‘Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde hata yaptık’ diyen çok partiliniz gördüm. Sistemin yanlışlığından dönülmesi Türk siyasi hayatında önemli gelişme olacaktır. Kuvvetler ayrılığının olmadığı yerde demokrasi yoktur.  

CUMHURBAŞKANIM RİZE’Yİ GÖRÜNÜZ 


Sn. Cumhurbaşkanım bir kez daha baba ocağı Rize’de olacaksınız. 


Sebebi ziyaretinizin ayrıntılarını bilmiyorum ama bazı açılışlar ve 31 Mart yerel seçim sonrası teşekkür gezisi programınızda var. 


Cumhurbaşkanım öncelikle zati alinize seçmenin, vatandaşın derdini ulaştırmak için ulaşamadığını söylemek isterim. Etrafınızda etten çevrili müthiş bir duvar var. 


Sizler Rize’de, keşke aksayan her durumu görebilseniz. Şehir içinde sizleri vatandaşla buluşturmuyorlar efendim. 


Ekonomik durumda esnaf ve vatandaş felç durumda. Hemen her gün kepenk kapayan esnaf var. Bankalara mahkûm vatandaşlar geçim sıkıntısında. 


Rize’de seçimlerde vaat edilen yatırımlar unutuldu Sn. Cumhurbaşkanım. 


Büyük ümitlerle partiniz adayları tarafından ortaya atılan İYİDERE LOJİSTİK Projesi unutuldu.    


Sağlık bakımından elzem olan ve Milletvekili seçimi öncesinde temeli atılacak denilen dolgu alanındaki HASTANE yok olmuş, söz verenler temeli şimdiye kadar atılması gereken HASTANEYİ unuttu. 


Atanmış Ulaştırma Bakanı geçen hafta Rize’de yapımı devam eden Havalimanı ve Salarha ile Güneyce Tünelinde bayram gezisinde bulundu. Atanmış Ulaştırma Bakanı Karayolları Genel Müdürü iken başlattığı 3 kilometre uzunluğundaki SALARHA Tünelini niye bitirmiyor, hesabını sormanızı isteriz Sn. Cumhurbaşkanım. 


Sizin çok önem verdiğiniz OVİT Tüneline çıkan İkizdere’den sonraki duble yol çalışması için hiçbir çalışma YOK. İkizdere-Ovit arasında PROJE tamam ise çalışma niye yok, Sn. Cumhurbaşkanım atadığınız Bakandan hesabını sormanızı bekleriz. 


RİZE-ERZUIRUM-GAP karayolunun en önemli kısmı KIRIK TÜNELİNDE 1 yıldan fazla işler stop etmiş.7200 metre uzunluğundaki tünel olmazsa bizzat hizmete açtığınız OVİT TÜNELİ’nin hiçbir anlamı yok. Seçmene hiçbir sorumluluğu olmayan atanmış Ulaştırma Bakanından bunun hesabını isterseniz memnun oluruz Sn. Cumhurbaşkanım. 


Her şehire millet bahçesi projesi için Rize’de bir açıklama yapan atanmış Bakanlardan birisi Rize’nin sembolü olmuş -benimde yıllar önce mezunu olduğum SANAT OKULUNUN-Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi-arazisine göz koyması çok yanlıştır. Sn. Bakan’ın göz koyduğu okulun alanı Millet Bahçesi olmayacak kadar küçük bir alandır. Dahası bu okul Rize’de sembol olmuş en eski okullardan birisidir yok olmasını istemeyiz. 


Anıt bir MİLLET BAHÇESİ yapılmak istenirse İstanbul-Maltepe dolgu alanı gibi bir alan deniz doldurularak kazanılmalıdır. 


Atanmış Ulaştırma Bakanı Trabzon’a kadar projesi yapıldığı söylentisi olan DEMİRYOLU Projesini Rize ve Sarp-Samsun güzergâhı olarak niye düşünmüyor. Burada emrinize ihtiyaç var. 


‘Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde hata yaptık’ diyen çok partiliniz gördüm. Sistemin yanlışlığından dönülmesi Türk siyasi hayatında önemli gelişme olacaktır. Kuvvetler ayrılığının olmadığı yerde demokrasi yoktur.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi