RİZELİ BÜROKRAT GÖREVİNDEN ALINDI

Rize 12.03.2020 - 09:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3424+ kez okundu.
 

RİZELİ BÜROKRAT GÖREVİNDEN ALINDI

Rize eski Belediye başkanı Halil Bakırcı'nin  Başkanlığı döneminde Bakırcı'nın Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren  zaman içerisinde Başkan Bakırcı ile ters düşerek  Özel Kalemdeki görevinden alınan Fahrettin Kaya bugün Bakanlıktaki Daire Başkanlığı görevinden de alındı. Kaya'nın Çalışma Bakanlığındaki görevinden neden alındığı hususunda bir bilgiye ulaşılamazken  Bakanlıkta yeni bir yapılanma planladığı ve KAYA'nın bu planlamada yer almadığı düşünülüyor. Rizelilerin yakından tanıdığı ve Ankara Rize grubunun da içerisinde yer alan Çalışma Bakanlığı Bilgi işlem Daire Başkanı  Fahrettin  KAYA'nın Bakanlıklar arasında  yer değiştirmesi bekleniyor.

Rize eski Belediye başkanı Halil Bakırcı'nin  Başkanlığı döneminde Bakırcı'nın Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren  zaman içerisinde Başkan Bakırcı ile ters düşerek  Özel Kalemdeki görevinden alınan Fahrettin Kaya bugün Bakanlıktaki Daire Başkanlığı görevinden de alındı.


Kaya'nın Çalışma Bakanlığındaki görevinden neden alındığı hususunda bir bilgiye ulaşılamazken  Bakanlıkta yeni bir yapılanma planladığı ve KAYA'nın bu planlamada yer almadığı düşünülüyor.


Rizelilerin yakından tanıdığı ve Ankara Rize grubunun da içerisinde yer alan Çalışma Bakanlığı Bilgi işlem Daire Başkanı  Fahrettin  KAYA'nın Bakanlıklar arasında  yer değiştirmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi