Rizeli Bürokratlar Kaymakamı düğününde yalnız bırakmadı

Rize 14.07.2019 - 22:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2839+ kez okundu.
 

Rizeli Bürokratlar Kaymakamı düğününde yalnız bırakmadı

Rize İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan Ankara’da öğretmen eşi Hatice Özörük ile nikâh kıyarak resmen dünya evine girdi.  Nikâh Şahitlerinden birisi olan 2002 ve 2007 döneminde AKP Kırıkkale Milletvekilliği yapmış Vahit Erdem gençlere mutluluk dilerdi. Ankara Gölbaşı Pembe Köşk balo salonunda yapılan düğüne yoğun bir katılım oldu. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz başta olmak üzere İlçeden birçok mesai arkadaşı ve siyasetçiler düğün törenine katıldı.   Düğüne İkizdere’den Belediye Başkanı Hakan Karagöz ile birlikte Gazeteci-Yazar İsmet Kösoğlu,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü, İrfan Türkyılmaz, Millî Eğitim Müdürü Adem Gündüz ve Şube Müdürü Selami Öner, İlçe Malmüdürü Yavuz Selim Ayar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Kutluk, AKP İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu, Köye Hizmet Götürme Birlik çalışanı Mehmet Terzi, Yerelma Köyü Muhtarı Mehmet Kaya, Dereköy Muhtarı Rahmi Ekşi, İlçe Tarım Koop. Başkanı Ömer Ekşi ve birçok davetli katıldı.

Rize İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan Ankara’da öğretmen eşi Hatice Özörük ile nikâh kıyarak resmen dünya evine girdi. 


Nikâh Şahitlerinden birisi olan 2002 ve 2007 döneminde AKP Kırıkkale Milletvekilliği yapmış Vahit Erdem gençlere mutluluk dilerdi. Ankara Gölbaşı Pembe Köşk balo salonunda yapılan düğüne yoğun bir katılım oldu. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz başta olmak üzere İlçeden birçok mesai arkadaşı ve siyasetçiler düğün törenine katıldı.  


Düğüne İkizdere’den Belediye Başkanı Hakan Karagöz ile birlikte Gazeteci-Yazar İsmet Kösoğlu,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü, İrfan Türkyılmaz, Millî Eğitim Müdürü Adem Gündüz ve Şube Müdürü Selami Öner, İlçe Malmüdürü Yavuz Selim Ayar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Kutluk, AKP İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu, Köye Hizmet Götürme Birlik çalışanı Mehmet Terzi, Yerelma Köyü Muhtarı Mehmet Kaya, Dereköy Muhtarı Rahmi Ekşi, İlçe Tarım Koop. Başkanı Ömer Ekşi ve birçok davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi