RİZELİ FİRMA YAPACAK. CAMİ İNŞAATI BAŞLADI.

Türkiye 26.02.2020 - 14:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1669+ kez okundu.
 

RİZELİ FİRMA YAPACAK. CAMİ İNŞAATI BAŞLADI.

Türkiye’nin en değerli lokasyonunda bulunan Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami yaptırılıyor. Bugün, şantiye alanına asılan tabelaya göre inşaatın yüklenicisi AK PARTİLİ Rize eski Milletvekili Abdülkadir Kart'ın şirketi olan ASL İnşaat.   Merkez Bankası‘nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde inşa edilecek cami için çalışmalar başladı. Türkiye’nin metrekare birim fiyatı en yüksek ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının bulunduğu bölgede yer alan araziye bugün şantiye tabelası asıldı.   Buna göre, Levent Cami Eğitim – Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak caminin yüklenicisi olan ASL İnşaat, 27 Ocak 2020’de yapı ruhsatı aldı. 1996 yılında Rize'de kurulan firma 2003 yılından bu yana faaliyetlerini İstanbul'da sürdürüyor.

Türkiye’nin en değerli lokasyonunda bulunan Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami yaptırılıyor. Bugün, şantiye alanına asılan tabelaya göre inşaatın yüklenicisi AK PARTİLİ Rize eski Milletvekili Abdülkadir Kart'ın şirketi olan ASL İnşaat.
 

Merkez Bankası‘nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde inşa edilecek cami için çalışmalar başladı.


Türkiye’nin metrekare birim fiyatı en yüksek ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının bulunduğu bölgede yer alan araziye bugün şantiye tabelası asıldı.

 

Buna göre, Levent Cami Eğitim – Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak caminin yüklenicisi olan ASL İnşaat, 27 Ocak 2020’de yapı ruhsatı aldı.


1996 yılında Rize'de kurulan firma 2003 yılından bu yana faaliyetlerini İstanbul'da sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi