RİZELİ GAZETECİLER BAŞKAN AKBULUT'U ZİYARET ETTİLER

Rize 18.02.2020 - 20:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2410+ kez okundu.
 

RİZELİ GAZETECİLER BAŞKAN AKBULUT'U ZİYARET ETTİLER

Gazeteciler Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Turan Akbulut’u ziyaret etti.      Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu ve Muhabirler Ömer Yılmaz İsmet Kösoğlu ile birlikte Başkan Turan Akbulut’u ziyaret etti. Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Turan Akbulut kamuoyunun en büyük sesi olan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Üyelerinin Derneğini ziyaret etmesinden memnun olduğunu söyleyerek yaptığı konuşmada şunları söyledi ’önemli bir STÖ olan Şoförler ve Otomobilciler Odamızı  ziyaret eden gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizden biri bizim sesimiz olan Gazeteciler ile her zaman güzel ilişkiler halindeyiz. Bizler ulaşımda hizmet yapıyoruz Gazeteci arkadaşlarımız haber bakımından halkımızın aydınlanması için çalışıyor.24 saat görevde olan Sürücüler ve Gazeteciler halkımızın en önemli STK larıdır. Çalışmalarımız da gazetecilerin çok yardımlarını görüyoruz. Sürücülerimizin sıkıntılarını duyurmada bizlere yardımcı oldukları için Gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.        Ziyarette bir konuşma yapan Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu’ bizlerde mesai mevhumu olmayan çalışanız. Gazetecilerde sürücülerimiz gibi 24 saat halkımızın hizmetinde olan güzide kuruluşlarız. Kamuoyu aydınlatmada insanımıza yararlı olmak için haber peşinde koşmaya taksici esnafımızdan da yararlanıyoruz’ dedi.

Gazeteciler Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Turan Akbulut’u ziyaret etti.

    
Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu ve Muhabirler Ömer Yılmaz İsmet Kösoğlu ile birlikte Başkan Turan Akbulut’u ziyaret etti. Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Turan Akbulut kamuoyunun en büyük sesi olan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Üyelerinin Derneğini ziyaret etmesinden memnun olduğunu söyleyerek yaptığı konuşmada şunları söyledi ’önemli bir STÖ olan Şoförler ve Otomobilciler Odamızı  ziyaret eden gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizden biri bizim sesimiz olan Gazeteciler ile her zaman güzel ilişkiler halindeyiz. Bizler ulaşımda hizmet yapıyoruz Gazeteci arkadaşlarımız haber bakımından halkımızın aydınlanması için çalışıyor.24 saat görevde olan Sürücüler ve Gazeteciler halkımızın en önemli STK larıdır. Çalışmalarımız da gazetecilerin çok yardımlarını görüyoruz. Sürücülerimizin sıkıntılarını duyurmada bizlere yardımcı oldukları için Gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi. 

     
Ziyarette bir konuşma yapan Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu’ bizlerde mesai mevhumu olmayan çalışanız. Gazetecilerde sürücülerimiz gibi 24 saat halkımızın hizmetinde olan güzide kuruluşlarız. Kamuoyu aydınlatmada insanımıza yararlı olmak için haber peşinde koşmaya taksici esnafımızdan da yararlanıyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi