RİZELİ GENÇ , EĞİTİMCİ AİLESİNİ YASA BOĞDU

Vefat 04.08.2021 - 11:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3664+ kez okundu.
 

RİZELİ GENÇ , EĞİTİMCİ AİLESİNİ YASA BOĞDU

Rize'de evinde ölü olarak bulundu.   Rizeli eğitimci ve Sitemiz köşe yazarlarından İbrahim HAkkı ZIRH'ın yaşındaki oğlu Onur ZIRH  Rize'de tek başına yaşaığı evde ölü olarak bulundu. Rize Merkez  Eminettin Mahallesi, Hisar Sokak üzerinde bulunan Zırh Apartmanı'nın 5. katında meydana gelen olayda  bir evden gelen ağır koku nedeniyle apartman sakinleri il dışında bulunan ev sahibi emeklim eğitimci İbrahim Hakkı Zırh ile irtibata geçti. Zırh'ın Rize'ye döndüğü sırada polise de haber verildi. İçeriden kilitli olduğu anlaşılan kapı gece yarısı polis ve ev sahipleri eşliğinde çilingir ile açılarak  içeriye girildi. İçeriye girildiğinde Zırh ailesinin 32 yaşındaki oğulları Onur Zırh'ın hayatını kaybettiği görüldü.  Anne babası ve ağabeyi Bodrum'da aşayan Onur ZIRH Rize'deki evlerinde tek başına kalıyordu. Evinde ölü olarak bulunan Zırhr'ın cesedi  ölüm sebebinin  tespiti için Adli Tıp Kurumuna  gönderildi. Merhumun .Cenaze namazı bugün ikindi namazından sonra Rize Msrkez Sahil Camiinde kılınan namazın ardından toprağa verildi. RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ZIRH ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rize'de evinde ölü olarak bulundu.
 

Rizeli eğitimci ve Sitemiz köşe yazarlarından İbrahim HAkkı ZIRH'ın yaşındaki oğlu Onur ZIRH  Rize'de tek başına yaşaığı evde ölü olarak bulundu.


Rize Merkez  Eminettin Mahallesi, Hisar Sokak üzerinde bulunan Zırh Apartmanı'nın 5. katında meydana gelen olayda  bir evden gelen ağır koku nedeniyle apartman sakinleri il dışında bulunan ev sahibi emeklim eğitimci İbrahim Hakkı Zırh ile irtibata geçti. Zırh'ın Rize'ye döndüğü sırada polise de haber verildi. İçeriden kilitli olduğu anlaşılan kapı gece yarısı polis ve ev sahipleri eşliğinde çilingir ile açılarak  içeriye girildi. İçeriye girildiğinde Zırh ailesinin 32 yaşındaki oğulları Onur Zırh'ın hayatını kaybettiği görüldü. 


Anne babası ve ağabeyi Bodrum'da aşayan Onur ZIRH Rize'deki evlerinde tek başına kalıyordu. Evinde ölü olarak bulunan Zırhr'ın cesedi  ölüm sebebinin  tespiti için Adli Tıp Kurumuna  gönderildi.



Merhumun .Cenaze namazı bugün ikindi namazından sonra Rize Msrkez Sahil Camiinde kılınan namazın ardından toprağa verildi.


RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ZIRH ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi