Rizeli Halterci Türkiye Rekoru İle Şampiyon Oldu

Spor 05.08.2019 - 14:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2909+ kez okundu.
 

Rizeli Halterci Türkiye Rekoru İle Şampiyon Oldu

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Rize Gençlik Spor Kulübü Milli Sporcusu Onur Demirci, Türkiye Halter Şampiyonasında gösterdiği performansla yine Türkiye rekor kırdı. Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 41 ilden 319 erkek ve 153 bayan olmak üzere toplam 472 sporcu katılırken, 102 kiloda podyuma çıkan Onur Demirci, koparmada 135 kilo, silkmede 171 kilo ve toplamda 306 kilo kaldırarak Türkiye Şampiyonluğunu kazandı. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Nevşehir'de yapılan U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında Rize’nin gururu sporcumuz yine bir ilke imza atıp Türkiye rekoru kıran akabinde Türkiye Şampiyonu olan Onur Demirci’yi yürekten tebrik ederek daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Bu başarın mimarlarından her gün fedakârca çalışan antrenörümüz Sibel İlgün hocamızda tebrik ediyorum" dedi.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Rize Gençlik Spor Kulübü Milli Sporcusu Onur Demirci, Türkiye Halter Şampiyonasında gösterdiği performansla yine Türkiye rekor kırdı.


Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 41 ilden 319 erkek ve 153 bayan olmak üzere toplam 472 sporcu katılırken, 102 kiloda podyuma çıkan Onur Demirci, koparmada 135 kilo, silkmede 171 kilo ve toplamda 306 kilo kaldırarak Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.


Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Nevşehir'de yapılan U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında Rize’nin gururu sporcumuz yine bir ilke imza atıp Türkiye rekoru kıran akabinde Türkiye Şampiyonu olan Onur Demirci’yi yürekten tebrik ederek daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Bu başarın mimarlarından her gün fedakârca çalışan antrenörümüz Sibel İlgün hocamızda tebrik ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi