RİZELİ İKİ GAZETECİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Rize 04.02.2020 - 16:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2082+ kez okundu.
 

RİZELİ İKİ GAZETECİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

2020 Yılına rahatsızlanarak giren Rizeli iki Gazeteci arkadaşımızın tedavileri devam ediyor. Yeni Çayeli Gazetesi Sahibi Abdül Talip Saklı yaklaşık 40 gündür Ankara Şehir Hastanesinde yatıyor. Burada teşhis ve tedavilerine devam ediliyor. Sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor. TV. Spor yorumcusu Necati Dili arkadaşımızda 30 gündür Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görerek kontrol altında tutuluyor. Beyin kanaması geçiren Necati Dili’nin sağlığı yerinde olduğu kendisiyle yakından konuşmamıza rağmen daha etkili tedavi için yakın zamanda Trabzon’a sevk edilmesi bekleniyor. Aynı zamanda Rize Gazeteciler Derneği Rİ-GA-DER üyesi olan arkadaşlarımız A.Talip Saklı ve Necati Dili kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin diyoruz.

2020 Yılına rahatsızlanarak giren Rizeli iki Gazeteci arkadaşımızın tedavileri devam ediyor.


Yeni Çayeli Gazetesi Sahibi Abdül Talip Saklı yaklaşık 40 gündür Ankara Şehir Hastanesinde yatıyor. Burada teşhis ve tedavilerine devam ediliyor. Sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor. TV. Spor yorumcusu Necati Dili arkadaşımızda 30 gündür Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görerek kontrol altında tutuluyor. Beyin kanaması geçiren Necati Dili’nin sağlığı yerinde olduğu kendisiyle yakından konuşmamıza rağmen daha etkili tedavi için yakın zamanda Trabzon’a sevk edilmesi bekleniyor.


Aynı zamanda Rize Gazeteciler Derneği Rİ-GA-DER üyesi olan arkadaşlarımız A.Talip Saklı ve Necati Dili kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi