Rizeli iki isim Hasret giderdi.

Rize 21.05.2019 - 10:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4548+ kez okundu.
 

Rizeli iki isim Hasret giderdi.

2 KARADERİLİ BİR ARADA    Rize Kalkandereli Ünlü İşadamı Sedat Peker, Gebze'ye iftar için geldi Gebze Kent Meydanın bulunan Keyif Kahvesi isimli mekanda verilen iftara Peker’le birlikte çok sayıda dernek sivil toplum kuruluşu başkan ,yöneticileri , esnaf ve işadamları katıldı. İftar yapılan mekana konvoyla gelen Sedat Peker, aracından indiğinde yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşların kucaklaşmak için kuyruklar oluşturduğu tanınmış isim, korumalarına rağmen tesise girmede bir hayli zorlandı.   Güleryüzlü ve sürekli diyalog içinde gözüken Peker, davetlilerle kısa sohbetler yaptı. İftar proğramına Rize Karadere'li  (Kalkandere) hemşehrisi İşadamı Sedat Peker'in davertlisi olarak  Rizenin tanınmış siyasetçilerinden Rize İl genel meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu'nun da oğlu olan Rize Kalkandereli  Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardimlasma Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoglu'da hazır bulundu. İftar sonrası iki Karadereli hemşehri hasret giderip sohbet etme imkanı buldu.

2 KARADERİLİ BİR ARADA 
 

Rize Kalkandereli Ünlü İşadamı Sedat Peker, Gebze'ye iftar için geldi Gebze Kent Meydanın bulunan Keyif Kahvesi isimli mekanda verilen iftara Peker’le birlikte çok sayıda dernek sivil toplum kuruluşu başkan ,yöneticileri , esnaf ve işadamları katıldı. İftar yapılan mekana konvoyla gelen Sedat Peker, aracından indiğinde yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşların kucaklaşmak için kuyruklar oluşturduğu tanınmış isim, korumalarına rağmen tesise girmede bir hayli zorlandı.

 

Güleryüzlü ve sürekli diyalog içinde gözüken Peker, davetlilerle kısa sohbetler yaptı. İftar proğramına Rize Karadere'li  (Kalkandere) hemşehrisi İşadamı Sedat Peker'in davertlisi olarak  Rizenin tanınmış siyasetçilerinden Rize İl genel meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu'nun da oğlu olan Rize Kalkandereli  Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardimlasma Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoglu'da hazır bulundu. İftar sonrası iki Karadereli hemşehri hasret giderip sohbet etme imkanı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi