RİZELİ İSİM İÇİN RİZE'DE SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINIYOR

Rize 23.06.2020 - 12:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 5722+ kez okundu.
 

RİZELİ İSİM İÇİN RİZE'DE SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINIYOR

YILLARDIR VAN’DA HUKÜMLÜ BULUNAN HAKAN ÇİLLİOĞLU YARGILANMAK ÜZERE 26 HAZİRAN 2020 CUMA GÜNÜ RİZEDE HÂKİM KARŞIISNA ÇIKACAK                                    Çeşitli davalardan yargılanan ve mahkûmiyet cezasıda bulunan Rizeli Hakan Çillioğlu başka bir davadan yargılanmak üzere 26 Haziran 2020 Cuma günü Rize Ağır Ceza Mahkemesinde Hâkim karşısına çıkarılacak. Van’da cezaevinde bulunan Rizeli ünlü isimlerden Hakan Çillioğlu 25 Haziran 2020 Perşembe günü uçakla Van’dan İstanbul’a oradan da Trabzon’a getirilecek. Perşembe gününü Trabzon’daki cezaevinde geçireceği öğrenilen Hakan Çillioğlu Cuma günüde karayolu ile sıkı önlemler altında Rize’ye getirilecek. Rizespor’un eski Başkanlarından Basri Çillioğlu’nun büyük oğlu olan Hakan Çillioğlu için Rize ve çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alınacağı da öğrenildi.  

YILLARDIR VAN’DA HUKÜMLÜ BULUNAN HAKAN ÇİLLİOĞLU YARGILANMAK ÜZERE 26 HAZİRAN 2020 CUMA GÜNÜ RİZEDE HÂKİM KARŞIISNA ÇIKACAK

                                  

Çeşitli davalardan yargılanan ve mahkûmiyet cezasıda bulunan Rizeli Hakan Çillioğlu başka bir davadan yargılanmak üzere 26 Haziran 2020 Cuma günü Rize Ağır Ceza Mahkemesinde Hâkim karşısına çıkarılacak.


Van’da cezaevinde bulunan Rizeli ünlü isimlerden Hakan Çillioğlu 25 Haziran 2020 Perşembe günü uçakla Van’dan İstanbul’a oradan da Trabzon’a getirilecek. Perşembe gününü Trabzon’daki cezaevinde geçireceği öğrenilen Hakan Çillioğlu Cuma günüde karayolu ile sıkı önlemler altında Rize’ye getirilecek. Rizespor’un eski Başkanlarından Basri Çillioğlu’nun büyük oğlu olan Hakan Çillioğlu için Rize ve çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alınacağı da öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi