Rizeli müdür görevden alındı Trabzon ayağa kalktı. A-LI-NA-MAZ

Eğitim 04.10.2019 - 16:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2669+ kez okundu.
 

Rizeli müdür görevden alındı Trabzon ayağa kalktı. A-LI-NA-MAZ

YANLIŞIN DÜZELTİLMESİ BEKLENİYOR!...   Rizeli eğitimci  Şükür Köse Trabzon Milli Eğitimini ayağa kaldıran baş aktörlerdendi Başarının  Mimarlarından Trabzon’un eğitiminin Türkiye 38’inciliğinden ilk 10 sıraya kadar getiren isimlerin başında gelen Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin görevden alınıp yerine Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine bir ay önce müdür olarak başlayan ve ilçe müdürlüğü talebi olmayan Ali Turan’ın getirilmek istenmesi Trabzon Milletvekilleri başta olmak üzere Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Temel Altunbaş’ın da tepkisini çekti.   Memur-Sen Müdahale Etti Eğitim camiasından edinilen bilgiye göre Trabzon Memur-Sen İl yönetimi 1 yıldan buyana Şükür Köse’ye bazı taleplerle gidiyor. Köse makul talepleri yapıyor, hukuka aykırı olanlar için ise ‘yapamam’ diyor. AK Parti İl Başkan yardımcılarından birisinin de desteği ile Ankara’ya ulaştırılan talep Milli Eğitim Bakanına oldu bitti arasında imzalatıldı.   ŞÜKÜR KÖSE'nin  görevden alınması aklı başında tüm eğitimcilerin tepkisini çekerken  Memur Sen in ilçeye Müdür değil kendine emir kulu aradığı yorumları yapılmaya başlandı. Şükür Köse'nin Araştırmacı kadronuna atandığı öğrenlirken görevden alınma yazısını henüz teblluğ etmediği Trabzon'da iktidar Partisine mensup Milletvekili ve Belediye Başkanlarının  yanısıra  muhalefet Partilerinin de bu görevden almanın durudurulması için büyük çaba sarfettikleri ve bu yanlıştan dönülmesinin beklendiği öğrenildi.

YANLIŞIN DÜZELTİLMESİ BEKLENİYOR!...

 

Rizeli eğitimci  Şükür Köse Trabzon Milli Eğitimini ayağa kaldıran baş aktörlerdendi Başarının  Mimarlarından Trabzon’un eğitiminin Türkiye 38’inciliğinden ilk 10 sıraya kadar getiren isimlerin başında gelen Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin görevden alınıp yerine Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine bir ay önce müdür olarak başlayan ve ilçe müdürlüğü talebi olmayan Ali Turan’ın getirilmek istenmesi Trabzon Milletvekilleri başta olmak üzere Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Temel Altunbaş’ın da tepkisini çekti.

 

Memur-Sen Müdahale Etti Eğitim camiasından edinilen bilgiye göre Trabzon Memur-Sen İl yönetimi 1 yıldan buyana Şükür Köse’ye bazı taleplerle gidiyor. Köse makul talepleri yapıyor, hukuka aykırı olanlar için ise ‘yapamam’ diyor. AK Parti İl Başkan yardımcılarından birisinin de desteği ile Ankara’ya ulaştırılan talep Milli Eğitim Bakanına oldu bitti arasında imzalatıldı.

 

ŞÜKÜR KÖSE'nin  görevden alınması aklı başında tüm eğitimcilerin tepkisini çekerken  Memur Sen in ilçeye Müdür değil kendine emir kulu aradığı yorumları yapılmaya başlandı.


Şükür Köse'nin Araştırmacı kadronuna atandığı öğrenlirken görevden alınma yazısını henüz teblluğ etmediği Trabzon'da iktidar Partisine mensup Milletvekili ve Belediye Başkanlarının  yanısıra  muhalefet Partilerinin de bu görevden almanın durudurulması için büyük çaba sarfettikleri ve bu yanlıştan dönülmesinin beklendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi