Rizeli siyaset ve iş insanı yoğun bakımda

Rize 11.06.2019 - 20:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1527+ kez okundu.
 

Rizeli siyaset ve iş insanı yoğun bakımda

CHP Rize örgütünün eski yöneticisi, Kalkandere Belediyesi eski Başkan Adaylarından ve son dönem Rize İl Başkan Adayı olan, eski Kültür Kitabevi ve Kültür Kafe sahipi, aynı zamanda Rizeli Teknik direktör Taşkın GÜNGÖR'ün de ağabeyisi olan Rize Kalkandereli siyasetçi ve iş insanı Mustafa Güngör  geçirdiği amansız hastalık nedeniyle RTEÜ Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır... RizeninSesi ailesi olarak geçtiğimiz yıllarda da uzun süre tedavi gören Rize siyaset ve iş dünyasının tanınmış siması Mustafa GÜNGÖR'e geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyor.

CHP Rize örgütünün eski yöneticisi, Kalkandere Belediyesi eski Başkan Adaylarından ve son dönem Rize İl Başkan Adayı olan, eski Kültür Kitabevi ve Kültür Kafe sahipi, aynı zamanda Rizeli Teknik direktör Taşkın GÜNGÖR'ün de ağabeyisi olan Rize Kalkandereli siyasetçi ve iş insanı Mustafa Güngör  geçirdiği amansız hastalık nedeniyle RTEÜ Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır...


RizeninSesi ailesi olarak geçtiğimiz yıllarda da uzun süre tedavi gören Rize siyaset ve iş dünyasının tanınmış siması Mustafa GÜNGÖR'e geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi