RİZELİ SOBA AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 07.01.2020 - 13:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1904+ kez okundu.
 

RİZELİ SOBA AİLESİNİN ACI GÜNÜ

RİZELİ SOBA AİLESİNİN ACI GÜNÜ Rİze Ticaret Odası eski Başkanlarından Merhum Alirıza SOBA'nın oğlu, Rizeli işadmı Servet Soba ve Kenan Soba'nın  ağabeyleri, Rize Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İsmail SOBA ve Rize Kuyumcular sokağı esnaflarından GÜL giyimim sabibi Rıfat SOBA ve Uşak Üniversiyesi Hocalarından Prof. Dr. Mustafa SOBA'nın  amcaoğlu, Rize'nin tanınmış esnaflarından merhum Niyazi KESKİN'in de yeğeni olan  Ali İhsan  SOBA hayatını kaybetti. Evli 3 çocuk babası olan 60 yaşındaki İhsan SOBA yakalandığı amansız hastalık sebebiyle yaklaşık  3 aydır tedavi görüyordu. istanbulda bu gün hastanede vefat eden merhumun cenazesi  Rize'ye getirilerek  08 Ocak 2020 Çarşamba günü Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.  

RİZELİ SOBA AİLESİNİN ACI GÜNÜ


Rİze Ticaret Odası eski Başkanlarından Merhum Alirıza SOBA'nın oğlu, Rizeli işadmı Servet Soba ve Kenan Soba'nın  ağabeyleri, Rize Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İsmail SOBA ve Rize Kuyumcular sokağı esnaflarından GÜL giyimim sabibi Rıfat SOBA ve Uşak Üniversiyesi Hocalarından Prof. Dr. Mustafa SOBA'nın  amcaoğlu, Rize'nin tanınmış esnaflarından merhum Niyazi KESKİN'in de yeğeni olan  Ali İhsan  SOBA hayatını kaybetti.


Evli 3 çocuk babası olan 60 yaşındaki İhsan SOBA yakalandığı amansız hastalık sebebiyle yaklaşık  3 aydır tedavi görüyordu. istanbulda bu gün hastanede vefat eden merhumun cenazesi  Rize'ye getirilerek  08 Ocak 2020 Çarşamba günü Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi