Rizeli Sporcu Öğrenci Türkiye 2.si oldu.

Spor 10.05.2019 - 16:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2557+ kez okundu.
 

Rizeli Sporcu Öğrenci Türkiye 2.si oldu.

RİZELİ İSA BOSTAN BİLEK GÜREŞİNDE 50 KİLODA TÜRKİYE İKİNCİ OLDU…  Rize Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Lisesi Öğrencisi 18 yaşında ki İsa Bostan 50 kiloda sağ ve sol kolda Rize’yi temsil ederek; Eskişehir’de yapılan Bilek Güreşi şampiyonasında Türkiye 2. si oldu.  Rize Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi olan İsa Bostan’ın ikincilik madalyası alarak Rize’ye dönmesi okuduğu Okul yönetimi, Öğretmenleri tarafından tebrik edildi. Ayrıca Öğrenci arkadaşları tarafından bu başarısı memnuniyetle karşılandı.   12. Sınıfta okuyan İsa Bostan bu sporu 3 yıldan beri yapıyor. Başarılı olmasının başında son derece disiplinli çalışması olduğunu belirten Bostan ‘’Antrenörüm olan değerli hocamın çok büyük katkısı olmuştur. Bu spora çok küçük yaşlardan beri ilgi duyuyordum’’ dedi.. 

RİZELİ İSA BOSTAN BİLEK GÜREŞİNDE 50 KİLODA TÜRKİYE İKİNCİ OLDU… 


Rize Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Lisesi Öğrencisi 18 yaşında ki İsa Bostan 50 kiloda sağ ve sol kolda Rize’yi temsil ederek; Eskişehir’de yapılan Bilek Güreşi şampiyonasında Türkiye 2. si oldu. 


Rize Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi olan İsa Bostan’ın ikincilik madalyası alarak Rize’ye dönmesi okuduğu Okul yönetimi, Öğretmenleri tarafından tebrik edildi. Ayrıca Öğrenci arkadaşları tarafından bu başarısı memnuniyetle karşılandı.  


12. Sınıfta okuyan İsa Bostan bu sporu 3 yıldan beri yapıyor. Başarılı olmasının başında son derece disiplinli çalışması olduğunu belirten Bostan ‘’Antrenörüm olan değerli hocamın çok büyük katkısı olmuştur. Bu spora çok küçük yaşlardan beri ilgi duyuyordum’’ dedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi