RİZELİ TANINMIŞ İŞ İNSANI OLMAZSA OLMA DEDİ VE ...

Rize 31.01.2020 - 12:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1937+ kez okundu.
 

RİZELİ TANINMIŞ İŞ İNSANI OLMAZSA OLMA DEDİ VE ...

NCE RİZESPORLU OLDU, SONRA KIZI ALDI…  Ç.Rizespor’un en fanatik taraftarı olan ve başka hiçbir takıma sempati duymayan, aynı zamanda iyi bir spor köşe yazarı olan Rize’nin sevilen esnafları’ndan  Hasan KARAAHMETOĞLU’nun kızını istemeye gelen Sivaslı Yusuf Koray Yılmaz’a öyle bir şart koştu ki, damat adayı önce şaştı, sonra kabullendi…  Hasan Karaahmetoğlu’nun tek kızı olan ve gözü gibi sevdiği ve kıyamadığı Ayşe Karaahmetoğlu’na bugüne kadar bir çok talipler çıkmasına rağmen, baba Hasan Karaahmetoğlu bir türlü razı olmuyordu. Ta ki Sivaslı Yusuf Koray Yılmaz ortaya çıkana kadar..   Kızı Ayşe Karaahmetoğlu ile Sivaslı Yusuf Koray Yılmaz bir şekilde tanışıp anlaştılar. Aileler kendi aralarında görüşüp, anlaşmaya vardılar. Ancak çok önemli bir sorun vardı. Bunun kesinlikle aşılması gerekirdi. O da Kayınpeder Hasan Karaahmetoğlu’nun  fanatik Rizesporlu olması karşısında çok önemli isteği olduğu ortaya çıktı. Kayınpeder Karaahmetoğlu damat Yusuf Koray Yılmaz’ı karşısına alarak: ‘‘Bak oğlum, benim olmazsa olmaz kırmızı çizgim vardır. Eğer bu yerine gelmez, ya da kabul görmezse kızımı almanız zorlaşacaktır. O da şöyle.. Öncelikle Ç. Rizesporlu olman ve hemen bir paso lig kartını en kısa zamanda bana ulaştırmandır. Ondan sonra ki şartlarımız ise teferruattır’’ dedi…  Damat adayı tamam deyip, derhal Ç. Rizespor Paso lig kartını almaya koyuldu. Bunu kısa sürede temin eden damat adayı Yusuf Koray Yılmaz, kargo ile kayınpeder Hasan Karaahmetoğlu’na ulaştırdı.  Karahmetoğlu Ç. Rizespor’a bir taraftar daha kazandırmanın mutluluğuyla sevincini bizimle paylaştı ve yüzünün güldüğü görüldü.  Böylece bu akit bu şekilde gerçekleşmiş oldu. Kısa zaman içinde nişan ve düğün hazırlıklarına başlanılacağı açıklandı.  Damat adayı durur mu!. Kayınpedere misilleme olarak Sivasspor’un futbolcularının imzaladığı formayı hediye etti. Damat adayı Yılmaz ’’Kayin Paderim Hasan bey’in istekleri beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Makul isteği karşısında söyleyecek bir şey yoktur. Çok değerli bir aile ile tanıştığım için mutluyum.  Zaten  Ç. Rizespor ile kardeş ve dost kulüp olan Sivasspor’la, bir de bunun yanında hısım ve akraba olmak beni ve ailemi mutlu etmiştir’’ dedi…  Bizlerde her iki aileye bu güzel ve samimi dostluklarının hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyor. Her iki gencimize de mutluluklar diliyoruz.  Bilindiği gibi son yıllarda Sivasspor ile Ç. Rizespor’un aralarındaki samimiyet ve dostluklar  nedeniyle, maçların çok rahat ve samimi bir şekilde geçtiğini biliyoruz. Bu sene şampiyonluğa giden Sivasspor, Ç. Rizespor karşısında 5 puan kaybetmişti. Elbette ki bizim gönlümüzden geçen bir Anadolu takımı olan Sivasspor’un şampiyon olmasıdır.     

NCE RİZESPORLU OLDU, SONRA KIZI ALDI… 


Ç.Rizespor’un en fanatik taraftarı olan ve başka hiçbir takıma sempati duymayan, aynı zamanda iyi bir spor köşe yazarı olan Rize’nin sevilen esnafları’ndan  Hasan KARAAHMETOĞLU’nun kızını istemeye gelen Sivaslı Yusuf Koray Yılmaz’a öyle bir şart koştu ki, damat adayı önce şaştı, sonra kabullendi… 


Hasan Karaahmetoğlu’nun tek kızı olan ve gözü gibi sevdiği ve kıyamadığı Ayşe Karaahmetoğlu’na bugüne kadar bir çok talipler çıkmasına rağmen, baba Hasan Karaahmetoğlu bir türlü razı olmuyordu. Ta ki Sivaslı Yusuf Koray Yılmaz ortaya çıkana kadar..  


Kızı Ayşe Karaahmetoğlu ile Sivaslı Yusuf Koray Yılmaz bir şekilde tanışıp anlaştılar. Aileler kendi aralarında görüşüp, anlaşmaya vardılar. Ancak çok önemli bir sorun vardı. Bunun kesinlikle aşılması gerekirdi. O da Kayınpeder Hasan Karaahmetoğlu’nun  fanatik Rizesporlu olması karşısında çok önemli isteği olduğu ortaya çıktı. Kayınpeder Karaahmetoğlu damat Yusuf Koray Yılmaz’ı karşısına alarak: ‘‘Bak oğlum, benim olmazsa olmaz kırmızı çizgim vardır. Eğer bu yerine gelmez, ya da kabul görmezse kızımı almanız zorlaşacaktır. O da şöyle.. Öncelikle Ç. Rizesporlu olman ve hemen bir paso lig kartını en kısa zamanda bana ulaştırmandır. Ondan sonra ki şartlarımız ise teferruattır’’ dedi… 


Damat adayı tamam deyip, derhal Ç. Rizespor Paso lig kartını almaya koyuldu. Bunu kısa sürede temin eden damat adayı Yusuf Koray Yılmaz, kargo ile kayınpeder Hasan Karaahmetoğlu’na ulaştırdı.  Karahmetoğlu Ç. Rizespor’a bir taraftar daha kazandırmanın mutluluğuyla sevincini bizimle paylaştı ve yüzünün güldüğü görüldü. 


Böylece bu akit bu şekilde gerçekleşmiş oldu. Kısa zaman içinde nişan ve düğün hazırlıklarına başlanılacağı açıklandı. 


Damat adayı durur mu!. Kayınpedere misilleme olarak Sivasspor’un futbolcularının imzaladığı formayı hediye etti. Damat adayı Yılmaz ’’Kayin Paderim Hasan bey’in istekleri beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Makul isteği karşısında söyleyecek bir şey yoktur. Çok değerli bir aile ile tanıştığım için mutluyum.  Zaten  Ç. Rizespor ile kardeş ve dost kulüp olan Sivasspor’la, bir de bunun yanında hısım ve akraba olmak beni ve ailemi mutlu etmiştir’’ dedi… 


Bizlerde her iki aileye bu güzel ve samimi dostluklarının hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyor. Her iki gencimize de mutluluklar diliyoruz. 


Bilindiği gibi son yıllarda Sivasspor ile Ç. Rizespor’un aralarındaki samimiyet ve dostluklar  nedeniyle, maçların çok rahat ve samimi bir şekilde geçtiğini biliyoruz. Bu sene şampiyonluğa giden Sivasspor, Ç. Rizespor karşısında 5 puan kaybetmişti. Elbette ki bizim gönlümüzden geçen bir Anadolu takımı olan Sivasspor’un şampiyon olmasıdır. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi